Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Oslavenec Ondřej Malý a jeho turbulentní rok: Nevěra, nemanželské dítě i obří skandál

Ondřej Malý ve filmu Pouta.
Zdroj: Se souhlasem ČT
+ Dalších 5 fotografií
Narozeniny

Letošní narozeniny budou pro Ondřeje Malého zcela jiné, než ty z let minulých. Za poslední měsíce se mu totiž převrátil život doslova vzhůru nohama. A může si za to sám. Oblíbený herec se totiž dopustil snad nejhoršího hříchu z růžové knihovny - zamiloval se do kamarádky své manželky Pavly Tomicové. A nezůstalo to jen u utajovaného románku. Přišel rozchod, rychlé těhotenství a dneska sedmapadesátiletý herec má doma teprve čtyřměsíční miminko.

Ondřej Malý a Pavla Tomicová spolu byli 19 let. Jejich rozpad manželství zapříčinila Ondřejova nevěra, jelikož se zamiloval do herecké kolegyně a Pavliny dobré kamarádky Kristýny Kociánové. Aby toho nebylo málo, po chvilce Tomicová zjistila, že její muž čeká s milenkou miminko, které je už touhle dobou na světě.

Zradil svou manželku

Že se pár rozešel, prasklo v srpnu minulého roku. "Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte, není na tom dobře," potvrdil zdroj deníku Blesk.

Tomicová tehdy zradu nebrala vůbec dobře, a není se čemu divit. Vždyť s Ondřejem byla téměř 20 let a vychovávala s ním dvě děti, Anežku a Adama. A zatímco si Malý užíval s mladší partnerkou, jeho žena chřadla, což na ní bylo na první pohled patrné. Všechny totiž šokovala, když neuvěřitelně zhubla. Nebyla za tím žádná dieta, ale neuvěřitelný stres.

Zmizeli z veřejného dění

Malý vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a následně studoval herectví na Emmerson College v Londýně. Když se vrátil z Velké Británie zpět do rodné vlasti, věnoval se překladu a dabingu pro kabelovou televizi. Hrál například v Divadle Petra Bezruče a hostoval v Divadle Na zábradlí.

Paradoxně nejvíc na sebe však upozornil právě nevěrou, přičemž je dost možné, že právě kvůli záletnictví o něm v následujících letech uslyšíme o něco méně. Ostatně od doby, co se vše provalilo, jsme ho na veřejnosti příliš neviděli, stejně tak Kociánovou, což bylo třeba patrné na vánočním večírku, kdy se sešly hvězdy seriálu Slunečná. Jak bylo vidět ze snímku na Instagramu, herečka na setkání chyběla, zřejmě i proto, že na akci byla Tomicová...

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy