Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Oslavenec Marek Ztracený (38): Bujará léta, rozchod s těhotnou přítelkyni i návrat k rodině

Marek Ztracený s partnerkou Marcelou.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
NAROZENINY

Populární zpěvák Marek Ztracený, který je jednou z hlavních hvězd české hudební scény, dnes slaví 38. narozeniny. V současné době se připravuje na vyprodané koncerty v Edenu, po kterých si dá na nějakou dobu pauzu. Jak ale řekl pro web Prima ŽENY, ještě ho s kapelou čekají velké věci.

Úspěšný zpěvák a skladatel Marek Ztracený, jehož pravé jméno je Miroslav Slodičák, pochází z Železné Rudy. Vystudoval konzervatoř a poté hrál na bicí v kapele Kredenc. Do povědomí hudebních fanoušků se však dostal v roce 2008 díky singlu Ztrácíš, který drtil české hitparády.

Hit měl velký úspěch i za hranicemi a v Polsku dokonce ovládl mezinárodní hudební festival v Řešově. V roce, kdy píseň vyšla, zároveň získal i Českého slavíka v kategorii Objev roku.

Marek Ztracený si dá pauzu

V současné době je nejúspěšnějším českým zpěvákem, stal se Zlatým slavíkem, má za sebou vyprodané O2 areny a letos ho čeká mega show v pražském Edenu, kam se vejdou desetitisíce lidí. Poté ale ohlásil pauzu - z osobních důvodů, které prozradí až později.

Pauza podle něj přijít musela. „Myslím si, že je přirozené, že za těch patnáct let, co jsme odehráli 1400 vystoupení, tak tohle bude vrchol této etapy. Není to tedy vůbec žádné drama, čekají nás velké věci,“ svěřil se zpěvák pro web Prima ŽENY.

Marek Ztracený a partnerka Marcela

„Já mám tak výjimečný vztah s fanoušky, že to vlastně nemá v Česku obdoby. Nedovedu si tak představit, že bych jim už nepřijel zahrát. Já jsem se pro to narodil a strašně se těším, až se opět potkáme za nějaký čas. A že bych to ukončil úplně? Ty jo, to si neumím představit,“ dodal.

Po boku charismatického zpěváka stojí jeho partnerka Marcela Skřivánková. Seznámili se v roce 2009, ale po roce se rozešli. Moderátorka hudební stanice Óčko byla s Markem těhotná, Ztracený měl však zrovna hlavu v oblacích. V té době byl na začátku své hudební cesty a začínal být slavný.

Syn Marka Ztraceného

„Zpětně to, že jsem hodně pil, hodnotím tak, že to má i svá pozitiva. Na večírcích jsem poznal spoustu lidí a teď, když někam jdu, něco potřebuju, tak díky tomu bujarému životu dost lidí znám a často mi taková společná vzpomínka na nějakou veselou akci usnadní komunikaci. Takže všechno má svoje. Navíc to byla chvílemi fakt zábava,“ svěřil se Marek Ztracený pro Deník.

Poté, co se mu narodil syn, prošel zásadní změnou. Vrátil se k partnerce, která v té době malého Marka vychovávala sama, a společně mají nádherný vztah. V roce 2020, před vyprodanou O2 arenou, požádal Marcelu o ruku, k veselce však zatím nedošlo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy