Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ošklivé zranění Yvetty Blanarovičové. Nešťastně si rozsekla hlavu. Krev byla všude, říká

Herečka Yvetta Blanarovičová
Zdroj: Jiří Masojídek/eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Zranění

Herečka Yvetta Blanarovičová pořádala již 15. ročník talentové soutěže La Sophia, která je určena pro znevýhodněné děti. Těsně před začátkem akce ale potřebovala pomoc i sama pořadatelka. Yvetta si totiž ošklivě rozsekla hlavu a krev se dostala i na šaty. Informaci přinesl deník Blesk.

Yvetta Blanarovičová je už 15. ročníkem ambasadorkou mezinárodní talentové soutěže La Sophia. Tato organizace se zaměřuje na děti ze sociálně znevýhodněných rodin, z dětských domovů a na děti s mírným handicapem. Přihlásit se může každý zde. Letos ale před začátkem zahájení slavnostního galavečera, který je jakousi tečkou za celým ročníkem, si herečka sama zažila, jaké to je být v nouzi. Rozsekla si totiž hlavu.


Krev byla všude

Stačilo málo a galavečer by se odehrál bez své ředitelky. „Ještě jsem upozorňovala děti, ať nechodí z hlediště na jeviště, že tam jsou bedny, ať se nebouchnou, a jak jsem tak pospíchala a lítala tam, tak najednou rána jako z děla a sama jsem se praštila o tu bednu. Myslela jsem si, že je to v pohodě, jenže najednou mi po celém obličeji začala stékat krev. Bylo jí všude strašné množství. Rozsekla jsem si hlavu a během vteřiny jsem měla celý obličej od krve, šaty od krve, moje kamarádky pak musely utírat podlahu, která byla od krve, strašný,“ povyprávěla představitelka čerta z pohádky Princezna ze mlejna deníku Blesk.

Naštěstí na místě byla zdravotní sestra, která herečce potvrdila, že jde o rozseknutí, ale prý to nebylo vážné natolik, aby ránu musela zašívat. Yvetta se však musela znovu převléknout a umýt si vlasy. Zároveň prozradila tajemství jejího vrabčího účesu na hlavě. Musela si prý vytvořit takový účes, aby rána nebyla vidět a zároveň aby si na ni nesahala. Galavečer si přes velkou bolest hlavy ale ujít nenechala. Nadopovala se prý prášky proti bolesti, celý večer má tak trochu v mlze.


Babiš v hledišti

V hvězdné porotě letos zasednuli například saxofonista Felix Slováček, zpěvák Karel Vágner a mezi pozvanými hosty byli zpěvačka Ilona Csáková, zpěvačka Leona Machálková a další. Na galavečer se přijel podívat dokonce bývalý premiér Andrej Babiš, který s manželkou tuto nadaci už dlouhodobě podporuje.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy