Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Ornella Koktová se přestěhovala: Demoliční děti jí znemožnily vyzdobit dům

Ornella je na své poprsí řádně pyšná.
Zdroj: Se souhlasem Ornelly Koktové
+ Dalších 11 fotografií
ZMĚNA

Podnikatelka a trojnásobná matka Ornella Koktová (29) se i se svou početnou rodinou čerstvě přestěhovala do nového domu na Benešovsku a má z něj obrovskou radost. Jen si nemůže dům nijak vyzdobit, protože devatenáct měsíců starý Sven a šestiměsíční Lilianne prý věci rozeberou na atomy. „A všude okolo nám tu dupe vysoká,“ prozradila eXtra.cz.

Ornella Koktová: Na samotě u lesa

„Chtěli jsme do většího protože, když jsme šli do původního domu, tak jsme měli jen Quentina. Teď je nás pět a chtěli jsme pro děti víc prostoru. Bydlíme teď na Benešovsku, prakticky na samotě u lesa, žije tu sotva dvacet lidí, není tu ani obchod, hospoda, nic. Ani firmy, které doručují potraviny, sem nejezdí. Ale je tu nádherně. Když otevřu okno, slyším, jak okolo dupou zvířata,“ svěřila se eXtra.cz podnikatelka Ornella Koktová.

„Zvěře je tu vážně hodně. Když jedeme do školy, už se mi stalo, že jelen stál na krajnici, kolem něj laně. Bylo jich asi osm a chtěly jít do silnice, ale on stál na místě, takže se k němu vrátily. Jsou tu i srnci a podobně. Je toho tu vážně spousta, navíc blízko je řeka, takže po ránu jsou tu mlhy, proto je cesta do školy kolikrát drsná. O to víc si dáváme pozor na vysokou,“ vysvětluje Ornella, která, jak jsme na eXtra.cz již informovali, nedávno u Agáty Hanychové v pořadu otevřeně hovořila o soukromí s manželem Josefem Koktou (65) .

Odmítá lapače prachu

V novém domě pro ni bylo jediné základní zadání: jednoduchost.

„Hlavní pro mě bylo mít praktický ostrůvek v kuchyni. Je vážně šikovný. Kontroluju na něm úkoly a k tomu třeba míchám těsto a podobně. Je to multifunkční plocha.

Co se týče serepetiček, tak na ty nejsem, protože nemám ráda lapače prachu, navíc malí všechno rozloží na atomy. Máme sice fotoobrazy, jenže ty jsou vysoko. Nemůžeme mít ale žádné dekorace, jako vázičky a podobně, které by se mohly rozbít. Máme co dělat, abychom vždycky zachránili modem,“ směje se máma v plném zápřahu.

„Můj sen také bylo to, aby tu nebylo moc krámů. A chtěla jsem, aby to bylo útulné, což se splnilo. Taky mi šlo o to, aby se bydlení hodilo do okolí. Šedočerná ultramoderní kostka by tu byla jako trn v oku, naše stavba sem ale krásně zapadá,“ tvrdí, ale kvůli své zavalenosti prací a mateřskými povinnostmi ještě nové bydlení ani nestihla pořádně nafotit.

Quentin Kokta má konečně soukromí

Zatímco pro mladší děti je hlavní, aby měli okolo mámu a tátu, nejstarší syn Quentin je každopádně spokojený.

„Hledat nový dům jsme začali v létě, chtěli jsme stačit ještě na podzim změnu školy. A to se povedlo. Quentin je spokojený, prý má ve třídě hodné děti,“ raduje se Koktová..

Nejstarší syn měl doteď s malými sourozenci společný pokoj, teď má vlastní sám pro sebe. Má tedy soukromí. Sven a Lili zatím spí v jednom pokoji, až vyrostou, budou mít samostatné. Teď tam tráví minimum času, většinou jsou s námi v obýváku, kde mají svůj koutek. A my máme hned vedle pracovnu. To byla jedna z našich hlavních podmínek,“ vysvětluje vnadná aktivní maminka.

A i když k přestěhování došlo opravdu jen před několika dny, prý už jsou zabydlení.

„V podstatě už máme hotově. Jedu nadoraz, první dny jsme tu pořád dělali do půlnoci. A už nám zbývá uklidit jen čtyři krabice. Takže už je tu normální provoz, už tu fungujeme,“ dodala pro eXtra.cz Ornella Koktová.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy