Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ornella Koktová prozradila, za kolik prodala svou svatbu: Agáta nestačila žasnout

Ornella Koktová prozradila, za kolik prodala svou svatbu.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem J. Kokty/Pavel Dvořák
+ Dalších 23 fotografií
svatba

V pravidelném podcastu Ornelly Koktové a Agáty Hanychové se tentokrát řešily obě jejich svatby. Každá z dívek propálila, za kolik prodala svou veselku médiím. Ornella přiznala astronomickou částku, kterou byste jen těžko tipovali. Ani Agáta Hanychová si o takové číslo netroufla žádat. Za kolik peněz Ornella Koktová svou svatbu prodala, zaznělo v jejich rozhovoru na HeroHero.

Kamarádky Ornella Koktová a Agáta Hanychová jsou jedny z mála českých celebrit, co prodaly svou svatbu médiím. V jakých částkách se to ale pohybovalo? V jejich nejnovějším díle jejich podcastu Ornella & Agáta každá přiznala svou daň. Částka Ornelly je přímo neuvěřitelná.


"Za kolik jsi prodala svoji svatbu?" zeptala se Agáta své kamarádky v rozhovoru, který je k dispozici na YouTube nebo na platformě HeroHero. "Za dvě kila v roce 2016. A myslela jsem si, že bych to ještě vyšponovala, ale už to nešlo," odpověděla s klidem Koktová, která Agátu naprosto šokovala. "Kecáš! Já už nemám co říct, já to prodala za strašně málo. Ty vole já jsem tak strašně hodná. Já jsem taková krá*a," postěžovala si Hanychová.

Redakce eXtra.cz dostala možnost na svatbě Agáty Hanychové a Mirka Dopity být a s novomanželi udělat rozhovor. Dvojice se brala mezi vánočními svátky, a to 29. prosince na zámku nedaleko Prahy, kde byla celá Agátina rodina. Agátu k oltáři vedl jejich společný syn Kryšpín. Jedno oko nezůstalo suché, dokonce ani to Hanychové.

Doporučené video s Agátou Hanychovou a Mirkem Dopitou z jejich svatby:


Zajímavostí je, že poprvé požádala o ruku Agáta Mirka. Příjmením je ale stále Hanychová. "Na úřadě jsou dlouhý fronty. Ale nechala jsem si příjmení Hanychová, protože mám ráda tu pestrost naší rodiny, že se každý jmenujeme jinak," řekla Agáta pro eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy