Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ornella Koktová po operaci venčí syna: Roční Sven jako by tatínkovi z oka vypadl

Ornella Koktová po operaci venčí syna: Roční Sven jako by tatínkovi z oka vypadl
Zdroj: Se souhlasem Ornelly Koktové
+ Další 3 fotografie
RODINA

Ornella Koktová (28) poprvé po porodu a následné operaci kvůli šíleným bolestem vyrazila na procházku a pak se hned pochlubila záběry třináct měsíců starého syna Svena, který je celý tatínek Pepa. Babička Monika Štiková (48), která si svým chováním proti sobě poštvala celou rodinu, tohle malé člověčí štěstíčko asi nikdy nespatří.

Sven Kokta je reklama na dokonalost

Sven Kokta, kterého sama Ornella nedávno pro eXtra.cz označila za falešnou reklamu na dokonalé dítě, je strašně rád na světě. A to tak, že vůbec nepláče, pořád se jen směje a od té doby, co se postavil na nohy, „šmejdí“ po domě i zahradě svých rodičů jako závodník.

„Sven je zenové dítě. Vůbec nic neboří, snaží se zapojit do hry, staví s bráchou lego. Pořád se směje, od narození vůbec neřve, je to taková klidná síla. Navíc je trpělivý. Když něco potřebuje, klidně čeká,“ žasne maminka Ornella Koktová.

V roce života samostatným člověkem

„Sven se už naučil pít sám, k tomu už si vyjde sám i schody, takže se ve svých třinácti měsících stává pomalu samostatnou jednotkou,“ prohlásila pro naši redakci nadšeně influencerka, která má na děti velké štěstí.

A i tatínek je pyšný. „Je úžasný, je to náš miláček. Je to velký profík a pohodář. Odmala spí celé noci, je naprosto v klidu. Jak už začal chodit, je s ním hned velká legrace,“ směje se Josef Kokta.

Babička má utrum

Otázka je, jak moc tahle slova plná něhy mrzí babičku chlapečka Moniku Štikovou. Původní rodina, exmanžel i obě dcery, s ní absolutně zpřetrhali jakékoli vazby a nechtějí s ní nic mít. Prý kvůli jejímu chování, povaze a věčnému vyvolávání konfliktů.

Proto ani tohohle roztomilého prcka a ani nedávno narozenou vnučku nejspíš babička jen tak neuvidí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy