Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Opět covid ve StarDance: Vir zasáhl další důležitou osobu

Covid ve StarDance 2021: Vir zasáhl další důležitou osobu
Zdroj: Se souhlasem ČT
+ Dalších 6 fotografií
EPIDEMIE

Jak on-line deník eXtra.cz již informoval, plány na vysílání StarDance České televize v minulém týdnu výrazně zkomplikovaly karantény soutěžících, které souvisely s covidem spolumoderátorky taneční reality show Terezy Kostkové (45). Podle našich informací ale štáb obchází strach, protože strašák viru dopadl i na dalšího podstatného člena „ansámblu“.

StarDance ohrozil covid

Ve StarDance koncem října nezůstal kámen na kameni. Někteří lidé museli do izolace a tančili za ně náhradníci. Soutěž to velmi poznamenalo, takže zpráva, která se nyní šíří štábem, některé z lidí motajících se kolem taneční zábavné show docela dost znervóznila.

„Nakazil se člověk, který se má ze své pozice dost intenzivně stýkat s téměř všemi účinkujícími,“ řekl eXtra.cz zdroj ze štábu.

O koho jde?

Redakce jméno dotyčného zná, protože se nám ho ale nepodařilo zkontaktovat a jelikož jde o zdravotní informaci, nebudeme ho zveřejňovat.

Redakce eXtra.cz oslovila s dotazem i Českou televizi, její tiskové oddělení ale ani za dva dny neodpovědělo.

„Není to žádný podržtaška. Jeho funkce v celé mašinérii je dost významná. Opravdu nejde o osmého asistenta asistenta osvětlovače,“ upozorňuje spolehlivý zdroj ze štábu.

Nervozita ve štábu

A pokračuje. „Trochu je tu napětí. Nic nám tu k tomu neřeknou, lidi se o tom mezi sebou pomalu bojí mluvit. Ví se, že kdyby znovu udeřil covid, už může být problém s pravidly, které určuje licence pořadu,“ dodal.

Snad je ale panika zbytečná a dotyčný i jeho kontakty budou v pořádku a sobotní přenos nakonec proběhne bez problémů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy