Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Brzobohatý a Písařovicová si budují nové hnízdečko lásky. Jenom pět set metrů od místa, kde Ondřej trpěl s Kuchařovou

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý se zabydlují jen pár set metrů od bytu, který měl zpěvák s Taťánou Kuchařovou
Zdroj: Profimedia/koláž eXtra
+ Dalších 8 fotografií
BLÍZKOST

Tenhle pán asi traumaty trpět nebude a na prokletí také určitě nevěří. Ondřej Brzobohatý (40) si se svou sympatickou novomanželkou Danielou (44) pořídili nové bydlení, které je podle Katastru nemovitostí jen pár set metrů od místa, kde si hudebník donedávna zařizoval život s Taťánou Kuchařovou (35). 

Spíš ale Ondřeji Brzobohatému učarovalo místní genius loci, než že by toužil být nablízku bytu, v němž zkrachovalo jeho předchozí manželství. Jeho vzpomínky odtamtud opravdu vůbec nemohou být pozitivní, právě naopak.

Ovšem pokud vůbec nějak v souvislosti s novým „bejvákem“ řešil Taťánu Kuchařovou, pak si jedině mohl oddechnout, že jeho ex bydlí daleko, na druhé straně řeky, takže na procházkách se asi moc potkávat nebudou.

Proč volili centrum?

Ondřej Brzobohatý je společenský tvor a má evidentně rád centrum Prahy, takže rozhodnutí, kde nyní bydlet s novou láskou Danielou Písařovicovou, nejspíš vůbec nesouviselo s jeho minulostí. Zkrátka a dobře společně vybrali byt, ze kterého je to v centru Prahy pěšky blízko všude. A v lokalitě, která dvojici přirostla k srdci.

Jak redakce eXtra.cz již informovala, za nový byt zaplatili 19 milionů, 13 milionů je z úvěru, který budou splácet.


Šel do levnějšího

S Taťánou Kuchařovou vlastnil Ondřej nedaleko, blízko pražského Anděla, luxusní rezidenci, kterou sice kupovali za 28 milionů, ale krátce na to ji prodávali za 45 milionů.

To s Danielou byl už podstatně skromnější. Ostatně žena Ondřeje nám nedávno naznačila, co pro ni jsou ty pravé hodnoty: klidně bude mít méně peněz a více času sama na sebe, na setkání s blízkými na Šumavě, než aby se uhnala a život naplnila výhradně jen prací…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy