Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ondřej Novotný pod palbou drsné kritiky: Nadržuje a poslední duel byl totálně nefér, zuří lidé

Moderátor Ondřej Novotný.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 8 fotografií
survivor

Diváci rozcupovali nejnovější díl Survivoru. V žaludku jim leží poslední duel, v němž se utkala Katka a Denisa. V této soutěži byl zásadní zejména postřeh – šlo o to, která ze soutěžících rychleji sáhne po žetonu správné barvy. Hlavní slovo měl pak moderátor Ondřej Novotný. Dle sledujících je to celé jedna velká nespravedlnost, rozčilují se fanoušci na sociálních sítích. 

Diváci Survivoru pukají vzteky. Může za to nejnovější díl a závěrečný duel, ve kterém proti sobě stanuly Katka a Denisa z kmene Titánů. Šlo o to, že moderátor Ondřej Novotný vyslovil barvu žetonu a bod získala soutěžící, jež zareagovala pohotověji a na příslušný žeton sáhla dříve. Hlavní slovo měl pak právě Ondřej, který byl dle fanoušků velmi nespravedlivý. Své rozhořčení vyjádřili na sociálních sítích.



"Co to je? Přišlo vám to spravedlivé? Já jsem minimálně jednou viděla, že Kateřina byla rychlejší než Denisa, ale bod byl přičten Denise," ptá se ostatních Lenka. "Minimálně třikrát byla Katka rychlejší, pouze měla menší část dlaně na kamenu. Bylo to evidentní a myslím si, že ona sama to vnímala. Ondřej to s tou absencí nestrannosti už opravdu přehání," přitakává Alena.

Doporučené video: Záběry z vyostřené kmenové rady.


Diváci se pustili do Ondřeje Novotného

Nebyla ovšem jediná, která si všimla moderátorovy nespravedlnosti v průběhu hry. "On už několikrát ukázal, že nestranný být neumí. Dává najevo své preference, proto se mi to spojilo i s tímhle. On je tam od toho, aby byl rozhodčí. Pokud to bylo tím, že dobře neviděl, má si stoupnout tak, aby viděl. Pokud diváci vidí, že to nebylo fér, tak je něco sakra špatně," přidává svou trošku do mlýna i Jan. "I z těch pohledů Kateřiny šlo vidět, že s tím nesouhlasí a není to fér," myslí si i Veronika.


Většině vadil samotný nápad prapodivného duelu. "Tahle hra byla úplně blbá. Měli tam k tomu dát zpomalený záběr, takhle to celé bylo jenom na Ondrově rozhodnutí," píše Martina. "Ten poslední duel vypadal, jak kdyby jim ten hurikán předtím odvál všechny rekvizity a museli rychle něco vymyslet, nepřišlo vám?" vtipkuje Eliška. "Celé to byla nespravedlivá blbost," přidává se David.

Kateřina Balounová se sice snažila prohru přijmout sportovně, ovšem z jejích posledních slov byla cítit ukřivděnost. "Je ve mně velká nespravedlnost. Vím, že jsou tu lidi, kteří tady ani být nechtějí, takže to mě moc mrzí, že jsem to byla zrovna já, která jsem to měla vysněný, musím jít domů, ale stávají se i horší věci," řekla bývalému kmeni a narážela tak na Ornellu Koktovou, která toho zatím moc nepředvedla.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou začala vysílat TV Nova na začátku roku 2024. Natáčí se v Dominikánské republice a hraje se nejen o titul Survivor 2024, ale také o výhru 2 500 000 Kč.

Premiéra: 27. února 2024 na Voyo (od 5. března 2024 na TV Nova)

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími jsou například Martin "Mikýř" Mikyska, Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr.

Moderátorem je jako vždy Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy