Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ondřej Brzobohatý se setkal s exmilenkou: Jejich řeč těla řekla víc než tisíc slov

Ondřej Brzobohatý se potkal s exmilenkou.
Zdroj: Martin Procházka / Herminapress / koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
rozvod

Vztah Taťány Kuchařové (34) a Ondřeje Brzobohatého (39) se rozpadl z mnoha důvodů. Miss World 2006 na muzikanta práskla, že s ní během soužití manipuloval, lhal jí a pak mu přišla i na řadu milenek. První z nich, se kterou byl Brzobohatý spatřen, byla tanečnice Zuzana Pilná, se kterou se před pár dny potkal na zahradní party, kde nechyběla ani redakce eXtra. Jak se dalo čekat, tak se na sebe ani nepodívali a vyhýbali se obloukem, ač o sobě dobře věděli. Zdá se, že ani tento rozchod se neobešel bez mráčků.

Rozvod Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého stále hýbe médii. Po všech obviněních, která se rozhodla uveřejnit do médií zejména Miss World 2006, se zdá, že už olej do ohně nikdo nepřilije. Avšak se na povrch postupně dostávají další detaily jejich rozchodu.

"Samé lži a neskutečné manipulace. Přísahat na smrt vlastní rodiny – neskutečné věci a já tomu věřila. Myslím si, že jsem to ustála velice dobře a přála bych to i jeho dalším partnerkám, aby to jednou také ustály tak důstojně," řekla Taťána pro Showtime.

"Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Na rozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle," uvedl Ondřej na svůj Instagram, načež Taťána rychle reagovala, že exmanžel lže.

Setkání s exmilenkou

Taťána se nechala slyšet, že ji Ondřej podváděl i v době, kdy se snažili o miminko. První nevěru, během které byl Brzobohatý přichycen, zachytil fotograf Blesku minulý rok. Ten vyfotil Ondřeje s tanečnicí Zuzanou Pilnou, kterou si vedl do bytu. Se Zuzanou to ale nevyšlo a po čase se ukázalo, že chodí s Danielou Písařovicovou, se kterou tvoří stále pár.

Tanečnice Zuzana Pilná je z branže, a tak je přirozené, že se s Ondřejem ještě zřejmě někdy potká. To se stalo v Klokočné během setkání hvězd muzikálu Slunce, seno, jahody. Na zahradní mejdan Ondřej dorazil později, zatímco se Zuzana bavila. Po jeho příchodu se na sebe téměř nepodívali a ani nepozdravili, ač o sobě moc dobře věděli. A tak se zdá, že ani tento rozchod neproběhl v dobrém.

Je otázkou, zda Pilná tiše nedoufala, že z ní jednou bude oficiální paní Brzobohatá, což jí nejspíš překazila Daniela Písařovicová, se kterou talentovaný muzikant již přes půl roku randí, a dokonce ji už oficiálně představil i svým kamarádům. Naposledy spolu byli ruku v ruce na narozeninové party Petra Jandy, a dokonce spolu vystupují v primácké show Inkognito.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy