Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Olympionici zápasí se záchodem: Ucpaná toaleta ničí biatlonistky i bobisty

+ Další 4 fotografie

Čeští, ale i zahraniční olympionici bojují s netradičním soupeřem. Tím není nikdo jiný než ucpaný záchod. S nepříjemným problémem se potýkala biatlonistka Eva Puskarčíková, následně i švédský ostrostřelec na běžkách Sebastian Samuelsson a nejnověji se perou s toaletou i bobisté. Jak vypadá takový zápas se záchodovou mísou, zachytil na Instagramu například olympionik Dominik Dvořák. Snowboardistka Vendula Hopjáková pak měla na pokoji přímo potopu.

Už se pomalu stává tradicí, že v olympijských vesničkách sem tam něco nefunguje. Nejinak tomu je i na zimní olympiádě v Číně. Zatímco na té letní v Tokiu si sportovci kvůli tlačítkům v japonštině nerozuměli se záchodovou mísou, v Pekingu bojují s odtokem. Jak už poznali biatlonisté nebo bobisté, dojít si na toaletu nemusí být vždy úlevou.

"Tak pobyt začíná vskutku zajímavě. Po ranním potěšení, že je test z krku, následovaly okamžiky studu," napsala o víkendu na Instagram Eva Puskarčíková, které se ucpal záchod. To samé následně potkalo i švédského biatlonistu Sebastiana Samuelssona. Vypadalo to, že prokleté jsou jen záchody běžců na lyžích. Opak je ale pravdou.

Jak vypadá takový ucpaný záchod, dobře poznali i čeští bobisté. Ti ve stories na Instagramu sdíleli fotku, jak se snaží zprůchodnit odpadové cesty v záchodové míse. "Jsme rádi, že v tom nejsme sami. Den co den," napsal bobista Jan Šindelář v příspěvku, ve kterém odkazoval právě na Puskarčíkovou. Očividně tak s ucpaným záchodem neúspěšně bojují každý den.

S trochu odlišnými problémy se potýká Vendula Hopjáková. Snowboardistka přišla na pokoj a zjistila, že v něm má potopu. Důvodem ale nebyl nezavřený kohoutek. „Teče mi v koupelně voda ze stropu. Někdo má ucpaný záchod, někdo tohle. Si nevybereš,“ pobavila ve stories na Instagramu.

Podle toho, co sportovci sdílejí, to ale vypadá, že si ucpaným záchodem nenechají pokazit dobrou náladu. Naopak věci berou s humorem. Snad jim to vydrží i do závodů a vzdorný odtok jim nevezme vítr z plachet.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy