Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Oliver z Love Islandu shodil dlouhé kadeře, Kodetová ukázala půvabné dcery: Hvězdy zašly do kina

+ Dalších 21 fotografií

České hvězdy zašly za kulturou. Premiéra filmu Premiantka o zakázané lásce přitáhla do kin například herce Zdeňka Podhůrského, herečku Báru Kodetovou či účastníky Love Islandu i MasterChefa. O překvapení večera se postaral Oliver Průcha, který shodil své husté blond kadeře. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz.

Cinema City na Smíchově se v úterý večer zaplnilo známými osobnostmi, které přišly na slavnostní premiéru filmu Premiantka, kde si v hlavních rolích zahrála půvabná Jenna Ortega a Martin Freeman, známý především z Hobita. Jedná se o příběh lásky mezi studentkou a učitelem, kteří si své city dávají najevo prostřednictvím esejí.

Šporcl ukázal rodinu

Romantické drama přitáhlo do kina například hvězdný pár Zlatu Adamovskou a Petra Štěpánka, dále herce a dabéra Zdeňka Podhůrského, moderátorku Nikol Moravcovou, zpěváka Sámera Issu, bývalou herečku filmů pro dospělé Drahomíru Jůzovou alias Lady Dee, herce Václava Vašáka a spoustu dalších.

Doporučené video: Nikol Moravcová zavzpomínala na školní léta

Filmový večer si udělala rodina houslisty Pavla Šporcla. Ten do společnosti vzal svou krásnou manželku Báru Kodetovou a své dvě dcery Violetu a Sophii. Dívky své rodiče opravdu nezapřou.

Velká změna u Olivera

Velký poprask udělal mladý účastník reality show Love Island Oliver Průcha, který se nechal ostříhat. Jeho dlouhým a vlnitým kadeřím je konec. "Chtěl jsem změnu. Já jsem měl ty vlasy předtím asi pět nebo šest let, chtěl jsem změnu. Myslím si, že jsem se proměnil i jako člověk. Nabral jsem sílu a teď bych se chtěl více posouvat v modelingu," řekl Oliver pro eXtra.cz. Na film se přišel podívat se svým kamarádem a kolegou Zbyňkem Vlčkem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy