Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Olga Matušková se tajně vdala: Lidé na vdově po Waldovi nenechali nit suchou

Olga Matušková se tajně vdala: Lidé na vdově po Waldovi nenechali nit suchou
Zdroj: Profimedia.cz

Olga Matušková (72), vdova po Waldemaru Matuškovi (†76), který zemřel před dvanácti lety, je znovu vdaná. Americké ano řekla o 14 let staršímu Jiřímu Plannerovi, nejlepšímu kamarádovi svého zesnulého chotě. Reakce fanoušků zpěváka jsou ale velmi drsné.

Olga Matušková: Tajná svatba

Veselku si pár uspořádal po pětileté známosti letos v květnu, až teď ale informace "praskla".

„Rozhodli jsme se vzít, když už jsme byli rozhodnutí spolu strávit zbytek života… V našem věku jsme už ale nechtěli mít velký svatební obřad. Nechtěli jsme hlavně ani svatební dary, protože se musíme spíš věcí zbavovat. Proto jsme o našem záměru mlčeli,“ řekla Blesku dobře naladěná Olga Matušková, která si nechala příjmení zesnulého manžela.

Nenávist fanoušků

Její svatba ale hnula žlučí velkému množství lidí, kteří Olgu Blechovou-Matuškovou nikdy nepřijali a dokonce jí vyčítali, že jim „ukradla“ jejich milovaného Waldemara Matušku, když s ním emigrovala. Jako by rozhodnutí zmizet z republiky bylo jen její a umělec nesměl mít na nic názor.

„Nikdy jsem ji neměla ráda. Matušku odtáhla do ciziny… Teď se honem vdá, aby zase měla prachy. Jestlipak aspoň dá kytku na hrob, když přiletí,“ píše nekompromisně Zdeňka.

Kvůli majetku cokoli?

„Pána v 86 letech? Proč si ho asi brala? Každý ať si domyslí,“ nabádá Miluše. „Gratulace, kvůli majetku cokoli,“ vysmívá se Helena a mnozí další.

Naštěstí se našli i ti přející.

„Hodně štěstí a zdraví. V každém věku má každý právo na lásku a štěstí, moje vlastní zkušenost… I vy jednou budete staří a nebudete chtít být sami. Moc gratuluji,“ píší další lidé.

Jak probíhala svatba

Samotná svatba byla kratičká. Dvojice si nechala vystavit svatební certifikát, pak tři dny čekala (takový je určený termín, pokud by si svůj záměr budoucí manželé ještě rozmysleli) a až pak proběhl skromný obřad.

„Spěchali jsme tak, že jsme doma zapomněli i snubní prstýnky a oba mobily, takže nemáme ani žádné fotky. Bylo to ale krásný. Potom jsme se vydali do přímořského baru na ústřice s kaviárem a vodkou,“ vybavuje si znovu vdaná paní Olga.

Manžel, se kterým se vzájemně utěšovali po úmrtích svých předchozích partnerů, se už přestěhoval k ní na Floridu.

Jak se seznámili

Waldemar Matuška se s Jiřím Plannerem seznámil v roce 1953 v Karlových Varech, později se sešli v Semaforu, kde byl Planner provozním ředitelem. Po dalších letech se stýkali i v emigraci. Olga se s ním seznámila v roce 1975, hned se stali také přáteli. Jiří Planner je dokonce kmotrem Waldemara Matušky mladšího (44), který nového muže své matce nadšeně schválil.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy