Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Ohromná proměna hvězdy Ulice a Zoo: Pavla Tomicová radikálně zhubla!

Herečka Pavla Tomicová razantně zhubla.
Zdroj: profimedia / se souhlasem TV Prima / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
proměna

Ohromnou proměnou prošla herečka Pavla Tomicová, která nedávno oslavila své šedesáté narozeniny. Hvězda Ulice nebo seriálu Zoo oslavila jubileum už před pár dny, avšak ani kolegové ze Zoo ji neochudili o přání a dobroty. Podívejte se, jak ji překvapili.

Jakmile režisér Jaromír Polišenský zavelel akce, znamenalo to pro všechny herce, že zazpívají Pavle Tomicové "Všechno nejlepší!". A pro seriálovou Anežku to bylo překvapení. Čekala totiž dialog, který se zvrtl v malou gratulaci, květinu a ovocný koš.

Tomicová se dojala

"Všimla jsem si, že už mi lidé přestávají přát, ať se dožiju ještě jednou tolik. Chápou, že už by to asi nešlo. Ráda bych byla výjimečná, ale ono by mě to tu bez mých přátel nebavilo. Je to krásný být obdarovaný, a navíc když je to od lidí, se kterými je mi fajn. Víc k tomu nedokážu říct, protože pocity a dojmy nejdou popsat slovy," zapřemýšlela herečka a všechno zakončila svým zvonivým smíchem.

Mezi gratulanty nechyběl ani Šimon Bilina, který má pro svou parťačku speciální gratulaci. "Přeju Pavle jednoduchost. Jedním duchem všechno! Milujeme ji a jsme nekonečno. Dělala si legraci, že dvakrát tolik roků by už bylo moc, ale není to pravda. Všichni jsme nekoneční."

Dalším z gratulantů byla i Sabina Laurinová, a přestože se tyhle dvě dámy znají, mohly oslavit i to, že se konečně potkaly před kamerou a také ty nej narozeniny. "Přeju, ať jsme stále mladé, a to jsme! Pevné zdraví, radost, energii, a aby měla pořád tak skvělé kolegy, jako jsme my," zavtipkovala seriálová Alice. "A aby toho nebylo málo, tak ještě hodně krásných rolí, klid a spousty energie na všechno!"

V galerii se podívejte nejen na krásnou narozeninovou oslavu na place, ale také se mrkněte, jakou ohromnou proměnou Pavla Tomicová za poslední dobu prošla.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy