Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Odpověď na drby o krachu lásky Agáty a Dopity: Mirek posměváčky setřel jedinou fotkou

Agáta Hanychová a Mirek Dopita: Jednoznačná odpověď na drby o krachu vztahu
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/ se souhlasem Mirek Dopita
+ Dalších 9 fotografií
Spekulace

Influencerka Agáta Hanychová v současnosti jen září. Oporu a zároveň znovuobjevenou lásku našla v Mirku Dopitovi, s nímž má syna Kryšpína. Tráví spolu veškerý čas a ačkoliv se nedávno spekulovalo o možných mráčcích v jejich vztahu, oni spekulace hodili za hlavu a Dopita přidal na Instagram všeříkající fotografii.

„S mojí holkou v práci,“ napsal Mirek Dopita k fotce s přítelkyní Agátou Hanychovou, na níž oba cukrují. Stojí na ní ve foto koutku v těsné blízkosti, Mirek drží Agátu kolem pasu, smějí se od ucha k uchu a drží ceduli s jasným nápisem: „Máme se moc rádi“.

Mirek si fotku hrdě vystavil na Instagramu, oba tak znovu vyvrátili veškeré drby o jejich nefunkčním vztahu a všem ukázali, že jsou spolu. „To, že se s někým nonstop nefotíte, neznamená, že spolu nejste. Jen třeba nechcete některým lidem ubližovat,“ reagovala nedávno Agáta na svém Instagramu na neustálou šuškandu ohledně krachu jejich znovunalezené lásky.


Staronová láska

O víkendu Agáta moderovala v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, jak informovala na svých sociálních sítích. „Bylo to boží,“ napsala Agáta k téže fotografii na instagramových stories, na níž je se svým partnerem Dopitou, který ji na akci doprovázel.

Agáta v otevřeném rozhovoru v pořadu Extra host


Je tak jasné, že Agáta s Mirkem jsou spokojený pár a klape jim to více než kdy jindy. Staronová dvojice spolu chodila již mezi lety 2010 až 2012 a z jejich vztahu se narodil syn Kryšpín. Ovšem v roce 2012 praskla na Dopitu nevěra a Hanychová se s ním následně rozešla. Celé roky spolu ale výborně vycházeli a v péči o Kryšpína si vycházeli maximálně vstříc.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy