Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Odporný útok na hvězdu Slunečné Evu Burešovou: Jsi lehká holka, psali jí lidé

Odporný útok na hvězdu Slunečné Evu Burešovou: Jsi lehká holka, psali jí lidé
Zdroj: Se souhlasem Eva Burešová
+ Dalších 6 fotografií
odporné

Půvabná herečka a hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (27) se stala obětí odporného útoku na sociálních stích. Někdo vytvořil falešný profil s fotkou herečky, který nazval "Eva Burešová je kurva a děvka".

Eva Burešová patří mezi jedny z nejoblíbenějších hereček. V současné době září nejenom v seriálu Slunečná, ale také v show Tvoje tvář má známý hlas.

Herečka je sice zvyklá na kritiku, ale vše by mělo mít své hranice. Tentokrát to ale neznámý uživatel pořádně přepískl, když založil instagramový profil s názvem "Eva Burešová je kurva a děvka".

To samozřejmě neuniklo Evě, která se vyjádřila na adresu ubohého hejtra po svém.

"Milé děti. Uvědomujete si, že jsou tyto věci trestné? Na internetu platí stejné zákony jako všude jinde. Ale ostudu a problémy, které vám po tom všem vzniknou, s tím si budete muset poradit sami," vzkázala.

Burešová naše zastávka v kolegyni a kamarádce

Na pomoc herečce Evě Burešové okamžitě přispěchala Eva Decastelo, které něco takového pořádně zvedlo mandle.

"Co si to kurňa dovolujete? My všichni chápeme, že když vidíme a jsme veřejně činné osoby, přijímáme i větší míru kritiky, ale jsou určité hranice, co si opravdu nenecháme líbit," rozohnila se herečka a moderátorka.

"Tohle je ta hranice, kdy si to člověk nenechá líbit. Sakra to, že jsme více vidět, určitě neznamená, že nás nic nebolí, nemrzí a že nemáme city," dodala.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy