Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Odměna pro Moniku Absolonovou: Po letech útrap byla bronzová na Slavících, po emotivním projevu nezůstalo oko suché

Monika Absolonová zářila.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 5 fotografií
Český slavík

Zpěvačka Monika Absolonová slaví skvělý úspěch. Na vyhlášení cen Český slavík skončila na krásném třetím místě a příjemné překvapení to nebylo jen pro fanoušky, ale i pro zpěvačku samotnou. Ve Foru Karlín, kde se přenos konal, byla i redakce eXtra.cz.

Monika Absolonová si odnesla bronzovou sošku v kategorii Zpěvačka roku v rámci Českého slavíka. Sošku převzala z rukou zpěváka Sagvana Tofiho.

„Mám pocit, že jsem se spletla. Nesmírně si toho vážím. Chodím sem od roku 2002, kdy jsem se stala skokanem, ale ptáka jsem nikdy nechytla. Dvacet let sem chodím držet pěsti a koukat na své úžasné kolegy a vůbec jsem s tím nepočítala. Děkuji panu profesoru Klezlovi, že mě naučil zpívat. Pochopitelně děkuji své mamince, bráchovi a svým dětem,“ uvedla ve své řeči viditelně dojatá Absolonová.

Syn Absolonové to předpověděl

„Říkala jsem synovi, že já nedostanu žádnou cenu, budu hezká a budu se usmívat. A on říká: Mámo, zázraky se dějí,“ uvedla Monika v děkovné řeči. Obsadit jedno ze tří míst v kategorii Zpěvačka roku se Absolonové ještě nikdy nepovedlo, byla to tak její premiéra. Stříbrného slavíka si odnesla zpěvačka Lucie Bílá a zlatého získala Ewa Farna.

Poslední rok byl pro Absolonovou turbulentní. Po sedmi letech se rozešla s partnerem, hokejistou Tomášem Hornou, následně spadla na dno, z něhož se však dokázala vyhrabat. Podařilo se jí zhubnout, koupit si chatu a vyprodat Lucernu. Momentálně je zpěvačka sama, oporou jí jsou její dva milovaní synové Tadeáš a Matouš.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy