Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Od vnadné nahotinky po dvojnásobnou mámu: Takhle se změnila hvězda filmu Báječná léta pod psa

Alice Bendová ukázala postavu. Nazvala se hrošicí.
Zdroj: Archiv Alice Bendová
+ Dalších 7 fotografií
film

Herečka Alice Bendová stále platí za jednu z nejkrásnějších českých hereček. Ačkoliv je dvojnásobné mamince již 47 let, vůbec na svůj věk nevypadá. Nejvíce na sebe Alice upozornila díky svlékací scéně ve filmu Báječná léta pod psa. Přítomní pánové málem popadali z loďky.  

Je to už 24 let, kdy Alice ve filmu na motivy knihy Michala Viewegha, odhalila svá krásná ňadra. Není to však poprvé, co šla herečka s kůží na trh.

Své dokonalé křivky ukázala ve snímcích Sametoví vrazi, kde randila s Michalem Dlouhým, nebo v Kajínkovi, ve kterém rozvášnila ruského herce Konstantina Lavroněnka natolik, že si kritická místa raději přelepila páskou, aby kolegu neuváděla v rozpaky.

Alice Bendová je stvořená pro roli mrchy

Alice předvedla, že umí zahrát skoro vše, ale nejvíc se na ni režiséři obracejí, pokud potřebují mrchu či rozvracečku rodiny. V soukromí si ale krásná herečka nahotu hlídá.

Občas ale potěší své fanoušky fotkami v plavkách, ze kterých lidé na sítích doslova šílí. Její srdce je však již zadané. Letos v lednu ji její partner Michal Topol požádal o ruku.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Další články

Nejnovější kauzy