Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Od prvního dílu Harryho Pottera uběhlo 20 let! Harry by dneska Hermionu Ronovi nepřenechal

Harry Potter a Kámen mudrců: Takhle se změnila Emma Watson
Zdroj: Warner Bros. Pictures, profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 14 fotografií
proměna

Je tomu už 20 let, co diváci mohli poprvé spatřit fantasy film Harry Potter a Kámen mudrců. Ústřední trojice - Harry, Ron a Hermiona- od té doby ušla velký kus cesty. Pojďme se společně podívat na proměnu roztomilé šprtky Hermiony Granger, kterou ztvárnila Emma Watson (31).


Knižní série Harry Potter byla hitem, a proto, když se rozhodlo o jejím zfilmování, fanoušci byli nadšení. První díl kouzelnické ságy s podtitulem Kámen mudrců měl premiéru 16. listopadu 2001. Za tu dobu se malé děti z Bradavické školy proměnily k nepoznání a vydaly se svou vlastní cestou.

Jednou z oblíbených postav je chytrolínka Hermiona Granger, která je nejlepší kamarádkou Harryho a později ženou mírně nešikovného Rona.

Z káčátka vyrostla labuť

Z britské herečky Emmy Watson, která se narodila 15. dubna 1990 v Paříži, vyrostla nefalšovaná krasavice. Fanoušci Harryho Pottera mohli ve filmech sledovat, jak se z nenápadného děvčátka postupně stávala krásná žena.

Její půvaby mohou fanoušci obdivovat v řadě filmů, jako například v pohádce Kráska a zvíře, Malé ženy či biblickém filmu Noe. Musíme však konstatovat, že kdyby Emma nepokračovala v herecké kariéře, mohla se z fleku živit coby modelka. Není divu, že se stala tváří luxusní značky Chanel, jak uvedl server jojfamily.blesk.cz.

Dost řečí, pojďte se podívat do galerie na to, jak dnes vypadá hrdinka z filmů Harry Potter.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy