Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Obří změny na Nově: Mění loga, přidává tři nové stanice i neokoukané pořady

V seriálu Pan profesor si zahraje také Martin Pechlát.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Nova

Televize Nova přichází s velkými novinkami. Mění loga, přidává tři zbrusu nové televizní kanály a přichází s podzimními programovými novinkami a neokoukanými pořady. Ordinace v růžové zahradě bude pokračovat, dostupná však bude pouze na Voyo.

Nové stanice

Zcela nový kanál Nova Lady se zaměří na ženské publikum a svým divačkám nabídne českou i zahraniční romantickou podívanou. Více se o stanici dozvíme později, Nova Lady zatím zůstává slibnou záhadou. Na tiskové konferenci totiž Nova kolem nového kanálu mlžila a neoznámila ani přesný datum startu stanice.

Ze stanice Nova 2 se stává Nova Fun a mění i logo. Stanici budou dál vévodit seriály jako Přátelé, Dva a půl chlapa a Teorie Velkého třesku, zároveň se zaměřuje i na mladší diváky a do vysílání slibuje zařadit další zajímavé formáty.

Své logo změní i Nova Action, která se bude snažit zaměřovat více na muže a mladé diváky. Diváci budou moci sledovat seriály Námořní vyšetřovací služba: New Orleans, SAS: Odvážnému štěstí přeje, Dannyho auťáky, reality show Hledači pokladů a dokument Bezpečná hranice.

Nova kromě toho uvádí i dva úplně nové placené sportovní kanály, jimiž jsou Nova Sport 3 a Nova Sport 4, na kterých sportovní fanoušci budou moci sledovat přenosy z hlavních evropských fotbalových soutěží.

A na jaký program se na televizi Nova těšit?

Pondělí: Pondělky patří oblíbeným Specialistům.

Úterý: Souboj na talíři a kuchařský pořad MasterChef.

Středa: Love Island, nová reality show, ve které 10 mladých mužů a žen stráví tři měsíce v jednom prostoru, budou tvořit páry a pokusí se udělat pro vítězství prakticky cokoli. MasterChef.

Čtvrtek: Nový seriál ze středoškolského prostředí Pan profesor v hlavní roli s Vojtěchem Dykem (36).

Sobota: Svatba na první pohled pokračuje druhou řadou.

Neděle: Bude tradičně patřit Superstar, nově Love Island.

Podvečery: Ulice a nová vědomostní soutěž Na lovu (The Chase) s moderátorem Ondřejem Sokolem.

Ordinace v růžové zahradě pokračuje tak, jak ji diváci znají, dostupná bude ovšem pouze na platformě Voyo.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy