Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

OBRAZEM: Hvězdné publikum Clash of the Stars: Těhotná Myslivcová, Nathan ze Survivoru i rozverná Xholakys

Clash of the Stars 5: Těhotná Myslivcová, Nathan ze Survivoru i rozverná Xholakys
Zdroj: Renata Bušková/koláž eXtra.cz
+ Dalších 43 fotografií
galerie

Česko má za sebou další pořádnou dávku bizáru v podobě pátého turnaje organizace Clash of the Stars. Na akci, během níž se porvala řada českých influencerů, nemohly chybět ani tuzemské celebrity a mediální hvězdičky. Mezi hosty například zazářila těhotná Dominika Myslivcová, fandit přišel účastník první řady Survivoru Nathan Dzaba, v publiku byla k vidění rozjařená Valerie Holáková alias Xholakys a nechyběli ani slavní MMA zápasníci. Na fotky, které pořídila redakce eXtra.cz, se můžete podívat v galerii. 

Co by to bylo za Clash of the Stars, kdyby na něj nedorazily desítky celebrit a tuzemských mediálních či internetových hvězdiček. V publiku tak byl k vidění například David Vitásek, který se proslavil v Love Islandu. Jeho velká láska Natálie Kočendová ale po jeho boku tentokrát chyběla. Jak totiž sdílela na svém Instagramu, o víkendu navštívila Španělsko, kde zašla na koncert Beyoncé. Kde je jeden účastník Love Islandu, tam bývá i další, a tak dorazil i Zbyněk Vlček.

Mezi hosty zřejmě nejvíc zazářila těhotná Dominika Myslivcová, která dorazila po boku své velké lásky a budoucího tatínka Zdeňka Chytila. Influencerce to v rudých šatech s krémově bílým sakem náramně slušelo. Během turnaje si pak užívala společnosti přísedící vítězky 3. řady Like House Simony Tvardek.

Jak v poslední době bývá na podobných turnajích zvykem, mezi hosty se objevují i účastníci reality show Love Island. Kromě toho, že Hanka Gelnarová bojovala v kleci, v publiku byl Nathan Dzaba. Účastník první řady populární soutěže byl prakticky všude, na závěr vkročil i do klece, kde se vesele bavil s promotéry, což zachytila i fotografka eXtra.cz. Že by se domluvil nějaký budoucí zápas?

Kozma s Brichtou jako milovníci bizáru

Když už je řeč o zápasech, nemohli na turnaji chybět ani dva přední čeští zápasníci a především milovníci bizáru Leo Brichta a David Kozma. Zatímco prvně jmenovaný se bavil akčními pózami s Jardou Kotlárem alias Kotlár Security, druhý dorazil se svou krásnou manželkou. I tentokrát byl na turnaji přítomen kulturista a zápasník Filip Grznár, tentokrát však nenastoupil do klece, ale koučoval hned několik svěřenců.

Co se týče influencerů, jejich řady byly jako vždy velmi bohaté. Například dorazila Anna Šulc, kontroverzní Lada Horová s přítelem, Tomáš Chlup, jenž obráží v poslední době jednu akci za druhou, Sugar Denny, která přišla podpořit velkého kamaráda Tadeáše Kuběnku, nebo třeba Bára Stříteská. Na všechny zmíněné a mnoho dalších se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy