Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Maléry Jaromíra Soukupa: Hvězda Barrandova Honza Musil už od ledna kvůli neshodám netočí

Honza Musil a TV Barrandov
Zdroj: profimedia, eXtra.cz/Pavel Dvořák / koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
PROBLÉM

Nejsledovanější pořad TV Barrandov Nebezpečné vztahy už od ledna nemá žádné premiérové díly, stanice reprízuje staré. Důvod? Za vším bude patrně další „svinčík“ po bývalém stoprocentním vlastníkovi TV Barrandov Jaromíru Soukupovi (55). Moderátor Honza Musil (56) eXtra.cz potvrdil, že jde o minulost. Televize nám vzkázala, že si chce osvědčenou tvář udržet.

Honza Musil: Proč odmítá dál natáčet

Sociální sítě sluníčkového moderátora Honzy Musila jsou plné dotazů, proč zase netočí pro TV Barrandov. „To pan Soukup zase nezaplatil?“ ptal se moderátora na jeho Instagramu například Milan.

A skutečně: redakci eXtra.cz se podařilo dohledat, že poslední premiérový díl nejsledovanějšího pořadu barrandovské televize s názvem Nebezpečné vztahy se na obrazovce objevil v lednu. Od té doby nic.

Je jasné, že nové epizody mají vždy větší sledovanost než ty reprízované. Proč tohle stanice vůbec dopustila, zůstává otázkou.

Moderátor naší redakci pauzu potvrdil a naznačil, že situace se řeší.

„Nerozešli jsme se ve zlém. Je běžné, že někdy probíhají složitější jednání. Musíme dát do pořádku určité vzájemné smluvní závazky,“ sdělil eXtra.cz neurčitě.

Neopakuje se prý ovšem vyloženě situace z podzimu loňského roku, že by neměl zaplaceno za odvedenou práci, jak se to dělo za Jaromíra Soukupa. Tehdy sice točil nové díly svého pořadu, ale hrozilo, že kvůli dluhům skončí.

„Je to trošku složitější, ale řekněme, že se ty naše debaty primárně týkají něčeho jiného,“ odtušil s tím, že s ohledem na probíhající jednání a obchodní tajemství nebude zacházet do detailů.


TV Barrandov: Nechceme se loučit s osvědčenými tvářemi

Vyjádřila se i výkonná ředitelka televizní skupiny Barrandov.

„Nyní stavíme nový obsah pro TV Barrandov. Určitě přibydou nové pořady a nové tváře, to ale neznamená, že bychom se museli loučit s těmi osvědčenými. S Honzou Musilem teď jednáme o parametrech nové smlouvy. Pokud na nich najdeme shodu, bude pokračovat v roli moderátora Nebezpečných vztahů. Myslím, že během příštího týdne bychom měli vědět víc,“ sdělila nám Andrea Geyer.

Rozpory

Jenže to Musil rozporuje. O nové smlouvě se podle něj s novým vedením TV Barrandov vůbec nebaví.

Ty smluvní závazky se týkají uplynulé doby. Když se uzavře jedna etapa, může se rozebírat další. Teprve až se tedy dořeší toto, můžeme se bavit o tom, co případně bude dál. Záleží na vedení TV Barrandov, jestli se bude chtít domluvit. Oceňuji, že po dřívějších zkušenostech se mnou nové vedení komunikuje. Snažím se také maximálně vycházet vstříc. Dělám tu práci rád, ale nic není nadosmrti a ani tento pořad není něco, co bych musel točit za každou cenu,“ dodal pro eXtra.cz Musil.

Vypadá to tedy, že jde o nějaké resty, „hříchy“ z dob „notorického dlužníka“ Jaromíra Soukupa.

Doporučené video: Honza Musil v archivním videu z pořadu Nebezpečné vztahy:


Uvidíme, jak jednání se Soukupem dopadnou, zbavovat se ale slepičky, která jako jediná v televizi snáší zlatá vejce (ve smyslu, že její pořad je hojně sledovaný a dá se na něj prodat kvantum reklamy), to by byla pomalu sebevražedná mise…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy