Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Oblíbená moderátorka Primy pořádně ztuhla. V ranní show se jí povedl trapas

Povedl se jí přeřek, po němž jí na chvíli ztuhla krev v žilách. Moderátorka Lenka Špillarová v pátečním Novém dni na CNN Prima News svým výrokem překvapila a dost možná i vylekala nejednoho televizního diváka, který ranní zpravodajskou show právě sledoval. Z Velikonoc totiž nechtěně udělala Vánoce.

Na pultu před ní ležela čokoládová velikonoční vajíčka, zajíc i beránek, přesto oblíbená moderátorka Lenka Špillarová v pořadu NOVÝ DEN na CNN Prima News s úsměvem spustila divákům: „Začaly vánoční svátky a všichni se jistě těšíme, jak alespoň…“

Lenka Špillarová: Po přeřeku ji zastavil Brousil

Dál už nepokračovala. Nemohla. Do řečí jí bleskově vstoupil její parťák Jaroslav Brousil, který zase před pár týdny zaspal a na moderování pořadu dorazil později. „Já tě trochu opravím, já si nejsem úplně jistý těmi Vánocemi...,“ zaskočil Špillarovou s úsměvem na rtech. Ta chvíli mlčela, nasadila zkoprnělý výraz, aby vzápětí faux pas napravila.

Lenka je velká profesionálka, dokázala se sama své chybě zasmát a je tak zřejmé, že nezkazí žádnou legraci.

Na pohledné blondýně se zřejmě podepsalo několikadenní ranní vstávání za sebou, každopádně tento trapas z hlavy asi jen tak nevymaže.

Na její nešťastný přeřek se podívejte ve videu z produkce CNN Prima News.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy