Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

O2 arena uvede show Disney100: Koncert! Přijďte si připomenout slavné scény z dílny legendárního Myšáka

Lady a Trump.
Zdroj: Walt Disney Productions
+ Dalších 6 fotografií
KONCERT

Praha bude příští podzim hostit multimediální show Disney100: Koncert k příležitosti výročí sta let od prvního filmu Walta Disneyho. Bude to neopakovatelná oslava slavné filmové hudby. Jedinečné hudební momenty budou v provedení živého orchestru a hostujících zpěváků s promítáním ikonických scén z filmů na velkých obrazovkách. Více informací o plánované akci nám organizátoři poskytli v tiskové zprávě.

K příležitosti oslav 100. výročí založení legendární nahrávací společnosti The Walt Disney Studio k nám na podzim roku 2023 přicestuje jedinečná show Disney100: Koncert. Diváci budou mít možnost slyšet a vidět slavné filmové scény z filmů Kráska a zvíře, Mary Poppins, Encanto, Ledové království, Lví král nebo hudbu ze světa Pixar, Marvel a Star Wars, a to v podání živého orchestru a hostujících zpěváků, jak uvádí tisková zpráva.

Po celou akci budou promítány ty nejslavnější scény z Disneyho animovaných filmů na obrovské LED obrazovce v doprovodu s živou hudbou Hollywood Sound Orchestra s hvězdným obsazením.

Sto let The Walt Disney Company

Studia The Walt Disney Company vznikla v roce 1923. Společnost je od té doby synonymem bezbřehé fantazie, kouzelných momentů, ohromujících emocí a splněných snů, široké palety hrdinek a hrdinů z fascinujících světů, které nepřestávají udivovat celé generace malých i velkých diváků už celých 100 let. Stejně jako legendární soundtracky z jejich filmů.

Premiéru mělo koncertní turné 13. dubna 2022 v Německu, postupně se přesouvalo přes celou Evropu a nyní budeme mít i my možnost ponořit se do světa Disney.

Multimediální show Disney100: Koncert se představí 16. října 2023 v pražské O2 areně. Vstupenky jsou již teď v prodeji v oficiálních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy