Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nový seriál Duch zamotal lidem hlavu: Originál to není, ale jako večerníček dobrý, hodnotí

Seriál Duch
Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
+ Další 3 fotografie
reakce

Na televizní obrazovky zamířil nový komediální krimiseriál Duch, ve kterém se hlavní role Emila zhostil Štěpán Benoni (37), po jeho boku stojí vyšetřovatelka Radka v podání Marty Dancingerové (30). Samotného ducha pak ztvárňuje Predrag Bjelac (59). První díl Krysa byl pro některé diváky milým překvapením, jiné příliš nenadchl. Jasný názor si udělali i na herecké obsazení.

Velkou akcí započal osmidílný seriál Duch, který bude několik týdnů nahlížet do policejní práce a mafiánských praktik. Jednotka Sekce organizovaného zločinu už delší čas řešila skupinu Darka Besarabiče, kterého ztvárňuje herec Predrag Bjelac. Zátah proti Darkovi se ale zkomplikoval a zamíchal celým příběhem.

Kombinace napětí a humoru

Televize Prima slibovala, že seriál Duch bude kombinovat mrazivé napětí s humorem. Což se také uskutečnilo. Nedílnou součástí seriálu je pak i duch, ve kterého se promění právě šéf mafie Dargo Besarabič, který byl zavražděn během akce. Ducha vidí pouze vyšetřovatel Emil (Štěpán Benoni), který ho postřelil, a v dalších epizodách mu ještě pořádně zamíchá se životem. Nedílnou součástí týmu je i vyšetřovatelka Radka v podání Marty Dancingerové, které role velmi sedla.

Názory diváků

Diváci prvního dílu nevěděli, co od nového seriálu očekávat, nakonec Ducha vyhodnotili jako příjemné překvapení, ale také se shodují, že se nejedná o přelomovou novinku. "Moc jsem se na seriál těšila a mile mě překvapil. Skvělé herecké obsazení, upřímně nevím, kdo se své role zhostil lépe. Jugoslávský herec je velký sympaťák. Druhý díl už teď s nedočkáním vyhlížím," napsala divačka Veronika.

"Originál a prý ojedinělý. Ale my starší víme, že už to tu bylo v seriálu Randall a Hopkirk, který se s českou verzí nedá srovnat. Tohle je jako večerníček," napsal divák Karel, kterého více zaujal původní hit z konce 60. let.

"Celkem nuda, rozhodně nic komediálního," uvedla Kamila, s jejími slovy ale nesouhlasí Petra. "Koukala jsem a moc mě to bavilo, pohodový seriál s příjemným obsazením."


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy