Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nový pár ve Svatbě i změna pravidel: Vztah zkomplikuje odloučení a koronavirus

Katka a David jsou posledním párem, který se pokusí v druhé řadě reality show Svatba na první pohled najít lásku pomocí vědy.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
svatby

Ani v osmém díle reality show Svatba na první pohled na TV Nova nebude chybět nový pár, jenž stane před oltářem, avšak bude posledním, a to Katka (25) s Davidem (28). Více prostoru dostanou i ti, kteří už mají po sňatku. Jak si zvykají na společný život? Kde to zaskřípe, kdo se dočká velkého překvapení a kvůli komu se budou měnit pravidla experimentu?

Reality show Svatba na první pohled, kde hledají lidé pomocí vědy lásku na celý život, je nevyzpytatelný romantický experiment. U většiny párů již došlo k menší či větší krizi hned na svatební cestě, popř. po návratu z líbánek do reality všedních dní.

Andrea, která se provdala za Romana, otevřeně přiznává už osmnáctý den po sňatku: "Nevnímám, že bych pro něj byla žena snů. Roman se na mě nekouká tím pohledem, kterým bych chtěla, aby se na mě díval." Pomůže jim ke změně malé překvapení od psychoterapeutky Mgr. Šárky Vávrové?

Jiné překvapení si přichystá Mirka pro svého muže Petra, aby mu dala najevo, že jí na manželství i novém začátku u něj doma opravdu záleží. "Myslím, že jsem teď k Péťovi mnohem otevřenější než dřív," komentuje Mirka svou proměnu, jež se samozřejmě odráží na jejich společném životě.

Slzy i změna pravidel

Andrea a Kadri si právě procházejí další těžkou zkouškou v podobě odloučení a vztahu na dálku kvůli Kadriho zaměstnání ve Švýcarsku, kam s ním Andrea zatím odmítá odjet. Vše se navíc zkomplikuje kvůli covidu, a tak Andree nezbude nic jiného než požádat o změnu pravidel. Co navrhne a s jakým výsledkem? Jak na tom je nemocný Kadri?

Na Kláru a Michala dolehnou na líbánkách nečekaně traumata z jejich minulosti natolik, že ani jeden z nich neudrží slzy. Co se o sobě navzájem dozvědí?

Nový a poslední pár

Posledním párem, který dostane od expertů šanci na lásku, jsou Katka (25) a David (28). Proč se podle odborníků k sobě tolik hodí? "Pro svého budoucího nastávajícího bude Katka velmi dobrou partií pro svůj tah na branku a ženskost, která z ní vyzařuje," myslí si vztahový kouč Petr Jan Křen. "David je kvůli svému povolání vystaven velkému adrenalinu a riziku. Patří k těm, kteří svou mužností zachraňují životy. Když ale přijde domů, potřebuje tam cítit rodinné zázemí, něžnost a ženskost," míní o sympatickém hasiči RNDr. Jaroslava Babková, Ph.D. Jaká bude svatba tohoto páru?

Osmý díl druhé řady romantické reality show Svatba na první pohled vysílá TV Nova ve čtvrtek 4. listopadu ve 21:25. Diváci se na tuto epizodu mohou podívat již nyní na Voyo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy