Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nový pár českého showbyznysu: Petr Vondráček a Šárka Vaňková přiznali vztah

+ Dalších 11 fotografií

Už dlouho si vrabci na střeše cvrlikali, že herce Petra Vondráčka (47) a zpěvačku Šárku Vaňkovou (35) spojuje něco víc, než jen práce. Pár, který se pravidelně setkává i na jevišti dlouho mlžil, že jsou pouze vynikající přátelé, nyní se ale rozhodli jít konečně s pravdou ven a v rozhovoru pro eXtra.cz poprvé promluvili o svém vztahu. 

Čerstvě zamilovaní

Známý herec Petr Vondráček a zpěvačka Šárka Vaňková se znají již téměř dvacet let. Teprve až před nedávnem ale mezi nimi přeskočila ta pomyslná jiskra a dlouholeté přátelství se proměnilo v lásku. Bok po boku se objevili na několika společenských akcích, ale tehdy ještě tvrdili, že jde pouze a jedině o nevinný doprovod.

"Ano trávíme spolu se Šárkou hodně času, takhle bych to řekl," uvedl nejdřív pro eXtra.cz tajemně Vondráček. "Ano trávíme spolu hodně i volného času," doplnila jej se smíchem zpěvačka a herečka a tím potvrdila, že si k sobě našli cestu.

Čas spolu nyní tráví nejen v práci, ale i v soukromí. "Je to strašně vzrušující v tom, že když se potom převlíkneme do těch kostýmů, tak to má takovou zvláštní atmosféru a potom, když to ze sebe zase sundáme a jdeme si dát jedno pivo po představení, tak je to fakt prima," prozradila Šárka, která vedle Vondráčka na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky zářila štěstím. 

Jiskra přeskočila v divadle

"V komedii Prezidenti mám roli premiéra a Šárka tam hraje moji milenku, tak jsme si jen řekli, že to budeme studovat doma," řekl s humorem Petr. "Dali jsme si to jako domácí úkol, takže proto to na jevišti působí tak bezvadně," dodal a oba se rozesmáli.

Jiskřit to mezi nimi začalo prý až na jevišti. "První jiskry přeskočily až během zkoušení, nebo těsně před premiérou hry Prezidenti," potvrdil Vondráček, kterého si stříbrná vítězka historicky první řady pěvecké soutěže Superstar získala mnoha svými přednostmi.

"Tak zaprvé skvěle vypadá, to je pro mě taky důležitý, že jí to sluší," začal vypočítávat Petr. "Má něco v hlavě, má smysl pro humor, je sociálně inteligentní, má přehled, hlavní města taky občas dá dohromady a dobře řídí," doplnil s vtipem sobě vlastním. Zatímco Šárka si libovala, že se v životě vedle nikoho tak strašně nenasmála, jako vedle Petra.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy