Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Novou řadu SuperStar rozjel influencer s "mečícími tóny" i zpívající hrobník

Česko Slovenská SuperStar 2021
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
pěvecká show

Už sedmá řada pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar přinesla stejnou skladbu porotců a novou porci bizáru. Kromě vyložených talentů se tak před televizní kamery přišli ukázat i influencer bažící po slávě, který "mečí jako koza" a kopač hrobů.

S koncem prázdnin nasazují televizní stanice své programové trháky. Stálicí programu televize Nova je už několik let pořad Česko Slovenská SuperStar. Jeho celkově už sedmá řada odstartovala v sobotu večer. Staronová porota ve složení Pavol Habera, Monika BagárováMarián ČekovskýPatricie Pagáčová tak opět zasedla aby hodnotila roztodivné výkony soutěžících.

První díly SuperStar ukazují castingová kola, kde je opravdu pestrý výběr soutěžících- od naprostých tragédů až po vyšperkované pěvecké talenty. Hned zpočátku zaujal porotce svým sebevědomým příchodem ve styku lázeňského šviháka hrobník Michal Kvet. Jeho pěvecký výkon byl sice otřesný, domluvil se ale s Pavlem Haberou, že mu vykope hrob.

Herecká etuda i mečící influencer

Pozornost poroty si získala i roztomilá vietnamka Michaela Dinhová. Nejen svým diblíkovským vzhledem, ale především velmi asijským mumlavým přízvukem. Jaký šok nastal, když porotě sdělila, že si vybrala ke zpěvu písničku od Marty Kubišové, kterou zazpívala krásnou češtinou. Ukázalo se tak, že její předchozí prezentace byl rafinovaný herecký výkon. Ani to ji však k postupu dál nepomohlo a se soutěží se tak rozloučila.

Největší pozdvižení však způsobil influencer a kadeřník Patrik Bagdan, který chce být podle svých slov tak slavný, že si "ani nedojde pro rohlíky". "Když chce někdo mojí fotku, dělá mi to dobře," udivil porotu Bagdan, který na otázku jak umí zpívat odpověděl: "Nakopal bych mnohým lidem zadek a mnozí by zas nakopali mě". Jeho zpěv však nijak oslnivý nebyl "Je to jako koza na pastvě," řekl mu k jeho zpěvu Habera, podle kterého vydával Bagdan "mečící tóny".

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy