Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Novotný se překvapivě zastal Ornelly: Kdyby sebou netřískla a nelekla se, tak byla super, řekl

Ondřej Novotný se zastal Ornelly Koktové: Měla koule, řekl moderátor Survivoru
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress.cz/Se souhlasem TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 23 fotografií
survivor

Ornella Koktová se nemusí za svůj výkon v Survivoru stydět. Tato slova překvapivě pronesl sám moderátor show Ondřej Novotný, který je jinak vůči soutěžícím, kteří ze show odstoupili dobrovolně, hodně kritický. V jediném rozhovoru Martina Mikysky jí dokonce složil poklonu a přiznal, že ho mrzelo, že odjela domů předčasně. 

Letošní série Survivoru je sice již za námi, po dobrovolném odchodu některých soutěžících ale stále zůstává pachuť podvodu a zmaru. Zatímco moderátor show a největší kritik tohoto druhu srabáctví nemůže přijít na jméno hasičovi Filipovi, který se po příjezdu domů zamotal do vlastních polopravd a výmyslů, Ornellu vzal Ondřej Novotný paradoxně na milost.

„On ti každý říká, že chce hrát a možná tam šli s tím, že to chtějí hrát,“ otevře bolavé téma v průběhu svého zatím jediného rozhovoru Martin Mikyska alias Mikýř, který tak nahrál Novotnému přímo na smeč.

Ornella Koktová měla koule

Ten sice úplně vytěsnil, že v show byli již zmíněný Filip, Rachel, Ive či Jakub Bína, Ornelle ale paradoxně sklonil poklonu. „Ornella hrála super. Kdyby sebou netřískla a nelekla se, tak byla super,“ překvapil svým názorem Novotný s tím, že pobyt v nemocnici v Survivoru vyděsí každého.

Doporučené video: Rozhovor s vítězem Survivoru 2024:

„Zdravotní stav tě vyděsí. Jinak se ale rozehrála. Byla uštěpačná a plánovala tvoji zradu. Ona měla koule tě napsat. To chtělo fakt koule. To vyvolalo reakci,“ popsal Novotný, kterému musel dát Mikýř za pravdu. A my teď můžeme litovat, že Ornella v show nevydržela déle. Je otázkou, jakým směrem by se pak hra vyvíjela.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy