Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Novoluní ve znamení Panny: Přinese odpovědi na to, co vaši duši svírá. Otevírá možnosti, jak uspět

novoluní
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
horoskop

Už v sobotu 27. 8. 2022 přesně v 10:16 se můžeme těšit na novoluní ve znamení Panny, které bude perfektním novým začátkem pro každého z nás. Přinese odvahu splnit si ty nejtajnější sny, otevře cestu k financím a zároveň přesně ukáže na skvělou pracovní příležitost. Co ovlivní dál?

Pokud už dlouho toužíte po změně ve vašem životě, přichází právě teď. Panna je nenápadná, leč charakteristická svou vůli a schopností tvrdé dřiny. Vše, co si dlouhodobě vizualizujete, má tak šanci na zrození.

Přichází touha po úspěchu

Nebojte se chyb. Pokud něco nevyjde, vezměte si z toho poučení. Způsob, jakým žijete, a lehkost, jakou sami sobě dopřejte, jsou rozhodující. Znamení Panny přinese pečlivost, systém i balanc do osobního a pracovního života. A to ačkoliv v posledních týdnech stálo za starou belu a někteří mají pocit, že se snad nestíhají ani vyspat.

Konec prázdnin bude o nových projektech, pracovních příležitostech i případném podnikání. Řešit se budou zejména peníze, Panna je hodně zaměřena materiálním směrem. Má v sobě také pevně ukotvenou touhu po úspěchu. Energie, které nás v tomto období ovládnou, budou tak přesně tohoto rázu.

Vsaďte na intuici

Dejte sami sobě šanci. Protože ten, kdo vám momentálně nejvíc brání v tom, abyste se do toho pořádně opřeli, jste vy sami. Odpočiňte si, když vám dochází dech, ale v žádném případě to nevzdávejte. Teď ještě není správný čas. Nelitujte, když nejdou věci podle plánu, přizpůsobte tomu svou aktivitu. Dejte na intuici a pocity. Nezklamou vás.

Věci, ke kterým dřív chyběla odvaha, se teď budou zdát naprosto přirozené. Novoluní ovlivní zejména slinivku břišní, slepé střevo, tlusté střevo, trávicí ústrojí, dvanácterník, konečník a smyslové orgány. Nezapomeňte, že se během novoluní nedoporučuje žádný lékařský zákrok. I půdu byste měli nechat odpočívat. Doporučuje se také ošetřovat jen nadzemní části keřů a stromů, jinak ale rostliny nesázet a nepřesazovat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy