Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nova posílá na obrazovky odvážný seriál. Sex O'Clock: Afterparty má přiblížit intimní témata mladým

Veronika Čermák Macková v cyklus videí Sex O’Clock.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
sex

Televize Nova se nebojí jít za hranice a přináší svým divákům nový seriál s názvem "Sex O'Clock: Afterparty". Tento desetidílný cyklus videí je plný otázek a odpovědí na téma sexu a intimity, a to v neotřelém a zábavném formátu, který určitě zaujme nejen teenagery, ale i jejich rodiče. 

Minisérie Sex O'Clock: Afterparty je cyklus krátkých videí, který odpovídá na vše, co jste chtěli vědět o sexu. Průvodcem pořadu je herečka Veronika Čermák Macková, kterou mohou diváci znát například ze seriálu Ulice. „Snažili jsme se mladým lidem přiblížit citlivá témata nejen v oblasti intimity otevřeným i zábavným způsobem. Doufám, že naše série prolomí hranice mlčení, strachu a studu,” uvedla ve zprávě pro eXtra.cz.

Společně s ní se budou diváci v každém díle věnovat některému z citlivých témat, jako je sexuální orientace, masturbace či bezpečný sex. Chybět nebudou ani rekvizity a názorné ukázky!

Minisérie má pomoci mladým

Producentkou nové série je Hana de Goeij, která věří, že Sex O’Clock: Afterparty bude pro mladé lidi velkou pomocí. „Mladý člověk to nemá jednoduché, řeší sám sebe, řeší své okolí a občas je toho prostě moc. Sex O’Clock: Afterparty nabízí pomocnou ruku. Bude to určitě zajímavá podívaná,” řekla de Goeij na tiskové konferenci.

Pokud chcete vědět vše o sexu a zároveň si u toho užít trochu zábavy, nezapomeňte naladit "Sex O'Clock: Afterparty" v TV Nova!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy