Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nová ezožínka Houdová? Duchovní guru Nela Boudová bude ženám na Bali kázat o mystickém světě

Nela Boudová byla na premiéře filmu za dámu.
Zdroj: profimedia
+ Další 4 fotografie
Guru

Herečka Nela Boudová (54) překvapila hlavně své fanynky, pro které si připravila dvanáctidenní pobyt na Bali. Na svém Instagramu zveřejnila video, ve kterém představuje, o čem by to mělo být. Nejde ale o normální dovolenou, tato příležitost jednak bude bez mužů a za druhé jde o znovunalezení sama sebe. Že by se Nela dala na esoteriku stejně jako Helena Houdová?

Duchovní seance na Bali, pro někoho splněný sen, pro druhé peklo. Nela Boudová, která má zálibu v otužování a wellness procedurách, přešla na trochu vyšší level. Naplánovala totiž dvanáctidenní workshop v ráji, kde se rozhodla svým fanynkám promlouvat do duše.

Naplňte a objevte své sny

"Když jsme byly malé, tak jsme myslely, že svět je krásné, otevřené místo a všechno, co si usmyslíme, že dokážeme. Pak během toho života jsme trochu zkostnatěly, trochu zapomněly i se obětovaly svým rodinám a sebe upozadily," začíná Nela Boudová video. "Nepůjde o věci naší mysli, ale poznáme i alchymii toho všeho, co tvoří náš život krásný. Měla by to být kombinace racionálního a mystického světa," láká herečka.

Podoba s Helenou Houdovou

Kdo by nechtěl trávit čas na Bali, jenže kdo to všechno zaplatí? K příspěvku na Instagramu ještě herečka napsala: "Nejsem CK, pořádám pouze workshop. Doporučím vám letenku a ubytování." Takže se zájezdem zadarmo nepočítejte. Nela Boudová, která je zamilovaná do o pět let mladšího moderátora Jana Tuny, se začíná poněkud podobat modelce Heleně Houdové, která vydělávala na lidech svými drahými terapeutickými programy a s níž trochu zajímavě mají i velmi podobná příjmení.

"Spolu se vydáme na tuto hlubokou cestu. Spolu aktivujeme portál 222. Spolu navýšíme vibraci světla a lásky. Vděčnost a orgasmické vlny juhuuuu," napsala k výpravě na Instagramu kamarádka Houdové Irena Banda, když lákala lidi k zakoupení zájezdu. Cena se tenkrát vyšplhala na závratných sto tisíc korun, jak už redakce eXtra.cz informovala.

Blízko k esoteričnu

Nela nyní žije s Janem Tunou, který si nepřímo libuje v esoteričnu, ale oba se svěřili v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, že milují saunování, otužování a sex. Bylo to snad příčinou, že se Boudová později rozhodla kázat o sebepoznání, anebo se jen bojí dalšího lockdownu? Kdo ví.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy