Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nikol Štíbrová oznámila porod 2 hodiny po Martině Pártlové, domluvily se?

Nikol Štíbrová porodila ve stejný den jako Martina Pártlová
Zdroj: Se souhlasem Nikol Štíbrová / Koláž eXtra.cz
porod

Herečka a hvězda show 3v1 Nikol Štíbrová (34) se stala dvojnásobnou maminkou. S partnerem Petrem Leitgebem přivítali rozkošného syna, kterému vybrali krásné jméno. Prvního syna Mathiase má Nikol z předchozího vztahu. Radostnou novinku oznámila na sociálních sítích.

Štíbrová oznámila porod 2 hodiny po Pártlové

Nikol Štíbrová (34) se stala maminkou druhého chlapečka, který dostal jméno Tobias. S partnerem Petrem Leitgebem oznámili radostnou novinku na sociálních sítích. Její prvorozený syn Mathias se tak stal velkým bráškou.

Tobias je jméno pocházející z řečtiny a v překladu znamená Bůh je dobrotivý. Jméno se kromě toho rýmuje se jménem Mathias, který překládáme jako dar od Boha.

Největší gól je ale fakt, že Nikol svůj porod oznámila asi jen dvě hodiny po tom, co oznámil narození miminka i Josef Vařeka, partner zpěvačky Martiny Pártlové. Ta přivedla na svět dceru Stellu.


Netrvalo dlouho a Nikol s Petrem zahrnuli lidé gratulacemi a krásnými vzkazy plných srdíček.

S partnerem Petrem Leitbegem se zná Nikol již více než patnáct let. Letos v prosinci oznámili nejen těhotenství, ale také zásnuby. Prvního syna, tříletého Mathiase, má herečka z předchozího vztahu s Martinem Kynclem. Rozpad vztahu Nikol prozradila koncem léta roku 2018, kdy už žili každý odděleně.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy