Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nikol Štíbrová cupuje Hanychovou: Obvinila ji ze lži a uvedla věci na pravou míru

 Agáta Hanychová: Podle Nikol Leitgeb je dezinformátorka
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
podpora

Volby prezidenta České republiky nenechávají chladné ani české celebrity, které podporu svým favoritům vyjadřují prostřednictvím sociálních sítí. Na živý stream bývalé modelky Agáty Hanychové, která prohlásila, že si Danuše Nerudová kupuje influencery, aby jí dělali kampaň na Instagramu, zareagovaly herečky Nikol Leitgeb a Michaela Tomešová. 

Dezinformátorka Agáta

Nadcházející volby nové hlavy našeho státu řeší nejen běžní občané, ale samozřejmě i celebrity, které podporu jednotlivým kandidátům vyjadřují prostřednictvím sociálních sítí.

Nedávno se influencerka Agáta Hanychová ve svém živém streamu na Instagramu pustila do jediné ženy, která míří na Hrad, Danuše Nerudové. "Ze začátku mi přišla taky strašně sympatická, ale pak když jsem zjistila, že si platí influencery, a ne jednoho... Ve svý prezidentský kampani, jasně, je to reklama jako reklama, nemůžeme jí to mít za zlý. Někdo si zaplatí billboardy, někdo influencery, mně je spíš špatně z těch influencerů, kteří si od ní nechali zaplatit," řekla Hanychová.

Jelikož Agátu na Instagramu sleduje více než 300 tisíc followerů, bylo jisté, že její odvážné vyjádření nezůstane dlouho bez povšimnutí dalších hvězd českého showbyznysu, mezi nimiž je i celá řada podporovatelů kandidátky na post prezidentky naší republiky.

"Je to dezinformace," řekla eXtra.cz herečka Nikol Leitgeb, kterou si většina lidí pamatuje pod dívčím příjmením Štíbrová. "Já dostala za podporu kafe a věneček," dodala s vtipem sobě vlastním.

Dělají to zadarmo

"Nejsme nikdo placenej za to, že napíšem na instáč, že bychom rádi viděli v čele státu někoho nám sympatickýho, ježiši. A věřím, že u podporovatelů generála to nebude jinak. Některý věci se obejdou bez peněz, holky, některý se dělaj jen tak od srdíčka," napsala následně Nikol na svůj Instagram.

Placení influencerů za kampaň vyvrátil i volební tým Nerudové. "Informace samozřejmě není pravda. Žádnému influencerovi za podporu nic neplatíme," uvedl pro eXtra.cz mluvčí kandidátky Filip Vích.

Nikol nebyla jediná, kdo považuje Agátina slova za snůšku hloupostí, stejně jako Leitgeb upozornila na dezinformace i herečka Michaela Tomešová. "My ostatní podporovatelé bychom si nikdy nenechali zaplatit za to, že souhlasíme s jeho názorem. S Danuší jsme se tomuhle docela nahlas zasmály u jednoho stolu," napsala herečka ke společné fotce s Nerudovou. "Určitě je tomu tak i u pana Pavla, kterého také kolegové podporují ze své svobodné vůle. Hlas si nikdo nikdy nekoupí," dodala Tomešová ve svém storíčku na Instagramu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy