Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nikdy nebyly víc sexy. Ramba s Geislerovou nafotily žhavé snímky a vzkazují fanynkám: Pojďme se svlíkat

Tereza Ramba odhalila svou novou kolekci. Společně s Aňou Geislerovou nafotila žhavé snímky.
Zdroj: Facebook Terezy Ramby
+ Dalších 5 fotografií
Galerie

Tereza Ramba a Aňa Geislerová rozhodně nepatří mezi herečky, které by se na sociálních sítích prezentovaly odvážnými fotkami. Tentokrát ale udělaly na Facebooku výjimku. V rámci kampaně na Terezinu novou kolekci oblečení nafotily žhavé snímky, na kterých obě herečky vypadají naprosto fantasticky. Ostatně přesvědčte se sami.

Tereza Ramba si ráda hlídá své soukromí. Obecně ho i na sociálních sítích prezentuje střídmě, natož aby pak zveřejňovala nějaké odvážné fotografie po vzoru jiných kolegyň. Tentokrát ale udělala výjimku. Za vším stojí její nová kolekce oblečení. Jak se říká, krása prodává, a tak Ramba vymyslela kampaň ve znamení nahoty, sebelásky a oslavy ženského těla. "Vysnily jsme si, jak se oblíkneme jenom do pavučinky a bude nám fuk, že nám někomu vyleze špíček a někomu strie, vysnily jsme si, jaký všechny slavný kolegyně svlíkneme..." napsala Ramba na Facebooku.

Sen to byl krásný, avšak když mělo dojít na realizaci, vyskytl se nečekaný problém. "Chvíli před focením začaly holky odpadat. Někdo se styděl, někdo se necítil a někdo jel na kšeft. Až jsme zůstaly jako poslední mohykánky já a Aňa Geislerová," popisovala trable provázející focení nové kolekce.

Láska jsou nahatý ženský

Aňa se rozhodla, že v tom kolegyni nenechá, byť zprvu se jí do spodního prádla také nechtělo. "Ráno jsme se styděly tak, že jsme se rozhodly, že to nafotíme úplně zahalený, načež Aňa zařvala: 'Ale to pak nedává smysl, ta tvoje kampaň, o čem to teda je?!' A hupsla do gatěk. Já taky, Ramba nám pustil Beyncé, druhej Ramba slíbil, že nám vyretušuje nohy, a za hodinu jsme to měly hotový. A já to miluju," radovala se herečka.

Geislerová tak Rambu doslova zachránila, a to tím, že našla odvahu, kterou dodala i právě své kolegyni. "Ze srdce děkuju, Aňo, že jsi to nevysrabila a že jsi to nenechala vysrabit mě! Láska jsou nahatý ženský napříč generacema. Holky, pojďme se svlíkat! Aspoň do pavučinek," nabádala na závěr příspěvku Ramba.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy