Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nicole Kidman je žhavá jako nikdy: V 56 letech ukázala téměř nahé tělo

Herečka Nicole Kidman v odvážné róbě.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Nahota

Americká herečka Nicole Kidman je ve svých šestapadesáti letech žhavější než kdy dřív. Na newyorské premiéře nejnovějšího televizního seriálu Expats se totiž ukázala ve velmi odvážných šatech. Rozparek na zádech byl tak hluboký, že dosahoval skoro k jejímu pozadí, jak upozornil web Daily Mail.

Herečka Nicole Kidman byla na newyorské premiéře seriálu Expats nepřehlédnutelná. Na sobě měla dlouhé černé šaty, které zepředu sice vypadaly decentně, ovšem vzadu a ze stran měly opravdu vražedný výstřih.

Róba vyvolala vzpomínky na její outfit z roku 2003, který vynesla na 18. ročníku American Cinematheque, jak upozornil web Daily Mail. I tehdy zvolila Nicole Kidman černou róbu s opravdu velikým výstřihem na zádech. A nutno dodat, že má ve skoro šedesáti letech postavu jako kdejaká dvacítka.

Uznávaná herečka

Kidman si přes šaty přehodila kabát Versace, a co se týče doplňků, zvolila diamantové náušnice, prsten a náramek značky Roberto Coin a třpytivé diamantové hodinky od téže značky.

Nicole patří k nejobsazovanějším a nejoblíbenějším americkým herečkám. Zahrála si třeba ve filmech Moje krásná čarodějka, Aquaman, Nedotknutelní, Zkus mě rozesmát, Moulin Rouge, Spalující touha nebo Magická posedlost. V posledním zmiňovaném snímku si zahrála spolu se Sandrou Bullock. Romantickou komedii, která na ČSFD získala 58%, si můžete připomenout dnes na Nova Cinema.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy