Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nezvykle ležérní Simona Krainová, Partyšová ukázala prádlo a Svobodová kabelku za statisíce: Móda českých krásek

Móda slavných krásek.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martinek
+ Dalších 34 fotografií
Módní policie

Přední české celebrity si nenechaly ujít tiskovou konferenci luxusní značky Geske. Hvězdy v čele s vysmátou Simonou Krainovou (50), Gabrielou Partyšovou (45) nebo těhotnou Andreou Sestini Hlaváčkovou (37) dorazily do Hotelu Andaz Prague, kde si akci užily. Na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz, která pořídila fotografie. Komu se outfit povedl a kdo naopak šlápl vedle?

Stylová Simona Krainová rozzáří každou místnost, do níž vstoupí. Výjimkou nebyla ani tiskovka luxusní značky Geske, kam modelka dorazila a rozdávala úsměvy na všechny strany. Místo elegance však tentokrát vsadila Krainová na ležérnost.

Na sobě měla volné modré džíny, bílé tenisky, hnědou koženkovou bundičku, hnědý klobouk a také bílé triko se svou podobiznou. Simona to zkrátka umí, a i když oblékne něco jednoduššího, vždy outfitu dodá potřebný šmrnc.

Sametová Partyšová

Svým outfitem zaujala i moderátorka Gabriela Partyšová. Na sobě měla slušivé sametové sako v barvě královské modři, černé pouzdrové šaty, lesklé modré lodičky, které hezky zkombinovala s barvou saka, a nechyběla ani černá kabelka od značky Prada, která stojí více než 46 tisíc korun. Její outfit byl rozhodně jeden z nejlepších, Gabriela v něm vypadala svěže a velmi žensky. V jednom momentě však ukázala možná trochu víc, než sama chtěla. Když krájela dort, zpod saka se jí odhalil průsvitný černý top, pod nímž měla černou podprsenku.

Na pohodlný outfit se zaměřila bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Aby také ne. Hlaváčková je totiž těhotná, a proto volí pohodlí před vším ostatním. Na akci se objevila v dlouhých fialových svetrových šatech, černých robustních botách a se staženými vlasy. A nutno dodat, že i v pokročilém stadiu těhotenství vypadala skvěle. Nejluxusnější kousek vynesla modelka Hana Svobodová. Ta v ruce držela červenou kabelku Kelly od značky Hermés, která odhadem vyjde na více než 700 000 korun.

Na další outfity z akce, kde byla i redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy