Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Něžná Monika Marešová v celé své kráse: Odhalila rostoucí těhotenské bříško

Monika Marešová: Ukázala těhotenské bříško
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Těhotenství

Módní redaktorka a influencerka Monika Marešová (40) a její manžel Leoš Mareš (45) strávili společnou dovolenou na Maledivách. A protože je Monika v očekávání, sdílela na sociálních sítích roztomilou fotku, na níž odhalila své těhotenské bříško.

Influencer Leoš Mareš a jeho žena Monika Marešová tráví dovolenou na Maledivách. Na sociální sítě tak přidali spoustu nových příspěvků. Včera zveřejnil Leoš video, v němž prozradil, že zbývá přesně sto dní do termínu porodu. Jejich první společný potomek by se tak měl narodit 3. března 2022.

Monika následně přidala dojemnou fotografii z pláže, na níž ukázala rostoucí těhotenské bříško.

Rozněžnělé komentáře

Lidé se v komentářích pod fotografií přímo rozplývali. „Lásky,“ napsal Leoš. „Moc gratuluji,“ uvedla modelka Kristina Ozimkova, která se narodila v ČR, ale nyní žije v Moskvě. „Nevím, kdy jsem naposledy měla z fotografie husí kůži,“ napsala uživatelka Lucie.

„Moc vám to sluší, takové krásné něžné bříško. Takové mám, když se víc najím, a u vás je tam schovaný človíček,” napsala komentující Leona. Emotikon srdíčka pod snímek připojila také zpěvačka Monika Bagárová.

Následně ještě zamilovaní nastávající rodiče sdíleli fotku z pláže, na níž vypadají jako reklama na lásku. Lidé je opět zasypali srdíčky a hned s prvním z nich přispěchala Dara Rolins.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy