Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nevkus na Clash of the Stars: Přeslazený bonbon Sugar Denny i laciná Xholakys

Módní policie z Clash of the Stars.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
Módní policie

Na očekávaný turnaj Clash of the Stars do O2 Universum dorazilo pořádné množství celebrit. Nechyběli mezi nimi influenceři jako Anna Šulcová, Sugar Denny, těhotná Dominika Myslivcová s partnerem Zdeňkem nebo dcera Veroniky Žilkové, Kordula Stropnická, jak zjistila přítomná redakce eXtra.cz. Jak se hvězdy na událost oblékly, na to se podívejte v galerii.

Sobotní utkání Clash of the Stars bylo napěchováno influencery. Nechyběla například těhotná Dominika Myslivcová, která přišla v doprovodu partnera, podnikatele Zdeňka Chytila. Dominika na sobě měla červené obtáhnuté šaty, které hezky zdůrazňovaly její těhotenskou figuru. K nim zvolila bílé sako, které hezky doladila s bílou kabelkou Lady Dior. Na nohy obula černé sandálky, které sice barevně s outfitem příliš neladily, ale musíme smeknout za to, že v nich dokáže bez problémů chodit i během vyššího stupně těhotenství.

Akci si nenechala ujít ani Kordula Stropnická, dcera herečky Veroniky Žilkové. Sedmnáctiletá Kordula oblékla černý crop top, bílé tenisky, černou lesklou kabelku a volnější kalhoty v barvách červené, černé a bílé. Její outfit vypadal stylově a rozhodně jím nic nezkazila.

Přeslazená Sugar Denny

Jako přeslazený bonbon vypadala influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. Ta na sobě totiž měla růžové šaty ze splývavého materiálu, který zdůrazňuje postavu, což v případě silnější Sugar Denny nijak lichotivě nepůsobilo. K zářivě růžovým šatům zvolila růžovou kabelku a aby toho nebylo málo, ještě růžové tenisky. Oční stíny také nemohly mít jinou barvu než právě růžovou. V tomto případě všeho ale bylo příliš moc.

Velmi žhavý look zvolila influencerka Dominique Alagia. Ta oblékla dvoudílný průsvitný set s kamínky, pod který si vzala černé spodní prádlo. Odvážný a zajímavý oděv doplnila o černé lodičky a bílou kabelku přes rameno.

Na další outfity z akce se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy