Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nevěra v královské rodině: Princ William má podvádět Kate s milenkou, a to i na Valentýna

William má podvádět svou ženu Kate.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
skandál

V britské královské rodině to vře. Princ William má mít totiž milenku, jak informoval zahraniční web Marca. Podle dostupných informací s ní měl navíc strávit i Valentýna. Chce snad jít ve stopách svého otce, krále Karla III., který si místo princezny Diany našel Camillu? 

Britská královská rodina je opět centrem dramatu, tentokrát se ale skandál netočí okolo prince Harryho a jeho ženy Meghan Markle, nýbrž kolem prince Williama. Ten vždy platil za toho vzorného syna, který má oči jen pro svou ženu Kate, s níž žije 12 let v manželství a společně vychovávají tři děti.

Nyní ale vyšlo na povrch šokující tajemství, které mělo zůstat skryto. Zahraniční web Marca.com přišel s tím, že má William svou ženu podvádět s milenkou. Spolu navíc měli strávit Valentýn v luxusní italské restauraci v centru Londýna. William dal dokonce Rose perlový náhrdelník!“ uvedl nejmenovaný číšník z tamního podniku.

Dlouholetí přátelé William a Rose

Nejedná se však o ledajakou ženu, nýbrž o Sarah Rose Hanbury (38), bývalou modelku a manželku Davida Cholmondeleye (62), 7. markýze z Cholmondeley. Sarah je navíc Williamovou dlouholetou kamarádkou.

Poprvé se o jejich možné aférce mluvilo již v roce 2019. Nějakou dobu předtím byl totiž William vyfotografován právě po boku Sarah Rose a svou ženu princeznu Kate měl podvádět v době, kdy byla těhotná s jejich třetím potomkem. Fámy se tehdy nakonec nepotvrdily.

Kate se Sarah se odcizily

Kate Middleton byla do té doby také blízkou přítelkyní Sarah Rose, ovšem podle The Sun se v roce 2019 „velmi odcizily“. Kate ji zcela odřízla ze svého života a ty dvě se již nepřátelí. To ale není vše.Kate požádala Williama, aby se se Sarah už dál nestýkal,“ tvrdí média.

Navzdory všem těmto tvrzením se Rose zúčastnila pohřbu zesnulé královny Alžběty II. v září roku 2022, ale nebyla vyfocena s žádným z vyšších členů královské rodiny.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy