Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Neuvěřitelná proměna Martina Zounara: Pořád na sobě maká a k hubnutí nabádá i své fanoušky

Martin Zounar bojuje s kily: K hubnutí nabádá i své fanoušky
Zdroj: se souhlasem Martina Zounara
+ Další 3 fotografie
dobrá práce

Herec Martin Zounar (54), známý například ze seriálů Chlapci a chlapi nebo Ordinace v růžové zahradě 2, před časem překvapil svou neuvěřitelnou proměnou. S nástupem středního věku se rozhodl, že se sebou něco udělá. Tuk a faldy začal postupně měnit ve svaly a šlachy. Na svém Instagramu se fanouškům pochlubil s fotkou, kde ukázal, jak na tom byl dříve a jak je na tom dnes. 

Motivace

Herec Martin Zounar svým fanouškům doslova vyrazil dech, když na svůj instagramový profil nahodil dvě fotografie. Na snímku vlevo sedí Martin ještě jako tlouštík s vyvaleným pupkem v pruhovaném svetru, na obrázku vpravo ukázal svou namakanou postavu. Na jeho tváři je vidět, že má ze svého úspěchu upřímnou radost, že ta neskutečná dřina na parádní postavě nese své ovoce. "Foto vpravo je pořízeno těsně před včerejším představením Dva nahatý chlapi v Mnichově Hradišti," pochlubil se herec k příspěvku.

Zounar, který již více než rok pracuje na tom, aby se dal dohromady nejen fyzicky, ale současně i psychicky, nabádá ke zdravému životu i své fanoušky a fotkami, které přidává na svůj profil, je chce motivovat. Už mezi vánočními svátky hlásal do světa, že má od léta dalších pár kilo dole, teď se ale o své cestě za úspěchem trochu víc rozpovídal.

"Leden je v plném proudu a s ním i spousta novoročních odhodlání. I já bych vás chtěl trochu motivovat a povzbudit, abyste řešili svá kila navíc. Protože ono to nakonec není pouze o těch kilech, ale i o tom, že si zaděláváme na další problémy, o kterých možná ještě nevíme, ale nevěstí nic dobrého," napsal známý herec ke snímku na Instagramu.

Výzva

"Sám jsem kvůli své obezitě řešil, že se nejen necítím dobře na těle, ale i na duši, byl jsem otrávený, demotivovaný a unavený. Kromě toho mě trápil i syndrom spánkové apnoe, o kterém jsem do té doby nevěděl," svěřil se svým fanouškům se zdravotními problémy, s kterými musel kvůli nadváze bojovat.

Martin Zounar se do hubnutí nedal sám na vlastní pěst, ale samozřejmě využil spolupráce s lékařem, pod jehož dohledem se mu konečně daří dostat se do vytoužené formy, a právě to, že mu to funguje, ho posouvá stále blíže k cíli. "Výsledek není hned, ale můžete si být jistí, že jdete správnou, dlouhodobě udržitelnou a hlavně úspěšnou cestou. Tak koukněte jako já na web tloustneme.cz a začněte," vyzval své sledující na Instagramu.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy