Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Netradiční svatba Andrey Pomeje. Budoucí nevěsta vynechá házení kytice: Co kdyby ji chytila babička, říká

+ Dalších 9 fotografií

Dalo by se předpokládat, že dýdžejka Andrea Pomeje (35) se s partnerem Petrem Plačkem pomalu, ale jistě připravují na svatbu, pravda je však překvapivě jiná. Krásná brunetka si totiž svůj velký den D přesunula na příští rok. Zatím si dvojice stále užívá radost ze zasnoubení, ke kterému došlo před třemi měsíci. V rozhovoru pro eXtra.cz ale přiznala, co určitě na její svatbě nebude chybět či proč nebude házet svatební kytici. 

Petr Plaček požádal Andreu Pomeje o ruku v půlce března. Od té doby dvojici nezmizel úsměv z tváře. Jiné to nebylo ani na křtu knihy Valentiny Lebové s názvem Byla to jízda, kde se pár od sebe nehnul ani na krok. Vypadá to ale, že svatbu do roka a do dne nestihnou a vlastně ani nechtějí. Veselku odložili na příští rok. Andrea se s eXtra.cz podělila o tradice, které by na jejich svatbě rozhodně neměly chybět.

Svatební tradice, které neproběhnou

„Určitě budu mít bílé šaty. Na to se těším moc, protože když jsem se vdávala s Jirkou (Jiří Pomeje, pozn. red.), tak jsem byla těhotná a tam není úplně moc variant. Měla jsem obří bříško, takže tentokrát si to chci užít jako princeznovsky. Ale házet kytku určitě nebudu, protože tím, jak tam budu mít jen tu rodinu, tak kdyby kytici chytla babička, tak to bych byla nerada,“ směje se krásná Pomeje, která zatím přípravy na svatbu neřeší.

Dýdžejka nemá nouzi o práci. Má tak nabitý program, že se na veselku těší už jen proto, že si prý aspoň odpočine. Dokonce promluvila o dalším miminku i kariérní budoucnosti. „Plánuji to dělat tak dlouho, jak to půjde. Zrovna jsem s jednou slečnou řešila miminko, protože já bych určitě ráda měla ségru nebo bráchu k Aničce, a ta slečna se mě právě ptala, jak to budu dělat, až to třeba nastane. Já si myslím, že i s tím bříškem to docela dlouhou dobu jde dělat, pokud to nejsou nějaké velké kluby, a pak tam asi nějaká pauza bude. Nechávám to na osudu, to mě baví,“ řekla Andrea pro eXtra.cz.

Zpočátku chodili na slavnou dýdžejku hlavně muži, které zajímal především její vzhled. Postupem času si ale vytvořila solidní fanouškovskou základnu, která si její muziku zamilovala. „Já doufám, že fanoušci nechodí jen na moje prsa. Postupně z těch chlapů, co tam tak jako postávali, se to změnilo na mladé holky, které mě mají jako vzor a které baví ta hudba,“ dodala na závěr šťastná Pomeje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy