Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nesvačilová o žhavých fotkách pro Playboy: Ukázala jsem víc, než je moje maximum, říká a promluvila o randění

+ Dalších 10 fotografií

Herečka Denisa Nesvačilová už skončila s Petrem Kolečkem jednou provždy. Nejenže si momentálně užívá to, že konečně vyšel pánský časopis Playboy s jejími fotkami, ale také znovu rozdává úsměvy na všechny strany. V pořadu Showtime dokonce přiznala, že na muže nezanevřela a klidně by opět randila. 

Denisa Nesvačilová je novou tváří titulní strany Playboy, jejíž provedení ji překvapilo více než sama čekala. Samozřejmě v dobrém slova smyslu. Pro Denisu to byl zcela nový zážitek, který si ale velmi rychle osvojila. Z výsledku je naprosto nadšená, jak popsala v rozhovoru pro Primu.

"Jsem strašně spokojená. Musím říct, že jsem měla nějaký očekávání a ty fotky zdaleka to očekávání předčily. Já si za nima stoprocentně stojím, pořád si je prohlížím, protože já se tak neznám. Ukázala jsem víc, než je moje maximum. Myslím si, že kdyby se jednalo o nějakou filmovou roli, tak už si to dneska taky víc hlídám," řekla Denisa pro ShowTime

Dále jí moderátor položil otázku, zda se cítí opět sebevědomě a jak to má s muži. "Já se cítím dobře skoro pořád. Jak před Playboyem, tak i po něm. Na muže nejde zanevřít si myslím. Já muže mám ráda, když se chovají slušně, když jsou chytří a vtipní a jsou to gentlemani a když se neptají na blbý otázky," směje se krásná zrzka.

Na Kolečka si už ani nevzpomene

Zdá se tedy, že se Denisa přes útěk Petra Kolečka zpět k Anetě Vignerové již přenesla. Scenárista ji totiž ještě tento rok vynesl na udílení cen Českých lvů, kde vypadali a působili velice šťastně. Jenže deset dní na to eXtra.cz přišlo se zprávou, že se Kolečko oženil s matkou jeho syna Anetou Vignerovou. To bylo moc i na Denisu, která, jak se zdá, už Petra úplně vytěsnila ze svého života.

Jak to má Denisa s randěním?

Dle vlastních slov i přes špatnou zkušenost s Kolečkem nemá problém s randěním. Ba naopak, cítí se na něj připravena. Pánové to ale nebudou mít tak jednoduché. "Já bych určitě s někým nešla na rande jen proto, že jsem nafotila Playboy. To není ta úroveň, na které se s muži bavím. Já bych na rande šla s někým, kdo mě hodně zaujme a kdo mě bude zajímat," zakončila Nesvačilová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy