Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nestydatá Anna Kulovaná. V ledovém potoce řádila, jak ji Bůh stvořil

Herečka Anna Kulovaná.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 5 fotografií
Otužilci

Sympatická herečka Anna Kulovaná se nebojí jít s kůží na trh. Na Instagram přidala sérii fotografií, na nichž ukázala své nahé tělo v ledové vodě. Vypadá to, že otužování dvaačtyřicetileté herečce problém nedělá.

Pohledná herečka Anna Kulovaná běžně sdílí na svém Instagramu střípky ze života. Tentokrát se však rozhodla fanoušky trochu nažhavit. Přidala totiž sérii fotografií, kdy vlezla zcela nahá do ledového potoka, zatímco kolem ní byly centimetry sněhu a teploty kolem nuly.

„Koulovačka v potoce. Tak to jsem zažila poprvé. Miluju ledárny,“ napsala k fotografiím, na nichž neztrácela úsměv z tváře. V komentářích jí lidé začali psát pochvalné komentáře.Cožee? Nikdy, ale smekám,“ napsala Magdalena. Ježišmarjá, já mám z toho zimnici,“ komentovala zase Monika.

Další nahotinky

Nedávno na svém Instagramu vzbudila explozi emocí také bývalka zesnulého švédského DJe Aviciiho (†28) Tereza Kačerová (30). Ta přidala snímky z vany, kde se koupala se svou kamarádkou. Obě byly nahé, Tereza si zakrývala prsa rukou a kamarádka ji kousala do zadku.

Od zmrzlého potoka také přidala nedávno krátké video moderátorka Eva Decastelo (45). „Zima je tady a já jsem nejšťastnější takhle. Ten pocit, když vejdete do ledové vody, nedá se popsat, musí se prožít,“ napsala před pár dny k provokativnímu videu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy