Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nestárnoucí Joan Collins (88): Alexis z Dynastie se chlubí o 32 let mladším mužem

Nestárnoucí Joan Collins (88): Alexis z Dynastie se chlubí o 32 let mladším mužem
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Vztah

Říká se, že věk je jen číslo a pro Joan Collins (88) to platí dvojnásob. Přestože herečka má devadesátku za rohem, sama se tak vůbec necítí. K vitálnímu životu jí pomáhá i o 32 let mladší manžel Percy Gibson. S ním si nedávno užila charitativní bál v Manchesteru.

Když si starší člověk vezme o desítky let mladšího, často se to u lidí setká s nepochopením. Joan Collins alias Alexis z Dynastie to ale neřeší. "Děkuji Bohu, že jsem si vzala někoho, kdo je o tři desetiletí mladší než já. Nezvládla bych být vdaná za někoho mého věku," uvedla herečka v rozhovoru pro The Sunday Times.

"Je naprosto nejlepší, neumím si představit život bez něj. Je tím, kdo drží naši rodinu pohromadě," svěřila se Collins. O tom, že jí manželství s mladším partnerem klape, vlastně ani nemůže být pochyb. Vždyť jsou spolu už téměř dvacet let.

Joan Collins stále hraje

Přestože jí samotné táhne na devadesátku, sama se tak necítí. Otázky na důchod jsou pro ni naprosto nepřijatelné. "Je to zas*aně sprosté! Stále je tu předsudek, že stárnutím člověk vyjde z módy, ale lidé nyní žijí déle a zdravěji," myslí si herečka.

Collins, která je vdaná celkově popáté, se proslavila rolí potvory Alexis v seriálu Dynastie. Za legendární výkon byla také v roce 1985 oceněna Zlatým glóbem, na který byla nominována hned šestkrát. Během své kariéry se objevila v desítkách filmů a seriálů a s herectvím jen tak seknout nehodlá.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy