Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Neskutečná cesta Dariji Pavlovičové do finále StarDance: Ze zakřiknutého káčátka vyrostla krásná labuť

Darija Pavlovičová ve StarDance rozkvetla: Z malé holčičky dospěla v krásnou ženu
Zdroj: koláž eXtra.cz/herminapress/se souhlasem ČT/Mikuláš Křepelka
+ Dalších 11 fotografií
proměna

Herečka Darija Pavlovičová byla nejmladší soutěžící letošní taneční soutěže StarDance. Když se poprvé objevila na parketu, málokdo vůbec věřil tomu, že by se mohla protančit do finále, natož že by se stala absolutní vítězkou. Mladičká kráska prošla za dobu své účasti v oblíbené show, na jejíchž přenosech nechyběla ani redakce eXtra.cz, velkou proměnou a z malého káčátka tu máme opravdu krásnou princeznu. 

Nikdo jí nevěřil

Na začátku oblíbené taneční soutěže StarDance nikdo herečce Darije Pavlovičové nedával velké naděje na postup a mnozí předpokládali, že taneční parket opustí hned mezi prvními. Pod vedením profesionálního tanečníka Dominika Vodičky ale ukázala, že v ní dřímá neskutečný talent, který sympatickému páru nakonec přinesl absolutní vítězství.

Milým překvapením je, že na rozdíl od jiných celebrit, které se pravidelně objevují na televizní obrazovce, nemá kudrnatá kráska nos nahoru. Pavlovičová si zachovala pokoru, s níž přijala i svou výhru. „Děkuju za každý den, ač byl lepší nebo horší. Že jsme to spolu zvládli,“ řekla teprve dvaadvacetiletá umělkyně bezprostředně po přímém přenosu StarDance.

„Pro nás je to neskutečný, my jsme měli sen dostat se do půlky,“ řekl Dominik později pro eXtra.cz „Fakt, fakt jsme to nečekali. Teď půjdeme brečet do šatny,“ smál se dojatě pohledný tanečník, vedle kterého se okatá herečka vyloupla do krásy.


Proměna v ženu

Darija byla ze začátku považována za outsidera, ve finále ji ale vystřihla poklonu i samotná porota. Zároveň se za svou taneční cestu parketem StarDance proměnila z malého káčátka v krásnou labuť plnou ženské ladné elegance, a to nejen v pohybech, ale i ve vizáži.


Ve finále ukázala Pavlovičová svou dokonalou postavičku v outfitu jako princezna Šeherezáda z pohádek tisíce a jedné noci. Kromě toho mladá herečka prokoukla i pod rukama profesionálních vizážistů a stylistů, kteří se pravidelně před každým přímým přenosem starali o vzhled všech soutěžících.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy