Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nepovedené plastiky hvězd: Rozpadající se Donatella, zdevastovaná Westbrook nebo kočičí žena

Nejhorší plastiky celebrit.
Zdroj: eXtra.cz/koláž, Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
Plastiky

Plastické operace sice mohou mnohým lidem dodat sebevědomí a upravit něco, co se dotyčným na sobě samých nelíbí, ne vždy však zákroky dopadnou přesně podle plánu. Zvlášť, pokud jich má člověk na těle již několik a stále nemá dost. To je i případ dnes již zesnulých bratrů Bogdanoffových (†72), návrhářky Donatelly Versace (68) nebo třeba televizní osobnosti Jessicy Alves (40), která se svými četnými úpravami chlubí na sociálních sítích.

Pohnutky osob, které se svěřují do péče plastických chirurgů, bývají různé. Některé chtějí zastavit čas, jiné si plní sen o domněle dokonalém vzhledu a další zkrátka jen doufají, že se budou po zákroku cítit sebevědomější. V každém případě ale věří, že výsledek bude perfektní.

To ale není vždy realitou. Některé celebrity se natolik zohyzdí, že se pak stydí vycházet i ven. Jiní jsou naopak na svůj vzhled pyšní a stanou se z nich závisláci na plastických operacích.

Danniella Westbrook

Britská herečka Danniella Westbrook (49) se sice proslavila rolí v telenovele od BBC EastEnders, ovšem veřejnost ji zná hlavně jako ženu drogově závislou na kokainu. Právě bílý prášek jí následně doslova rozleptal nosní přepážku. Danniella má za sebou plno plastických operací čítající prsa, nos, líce nebo celkovou rekonstrukci obličeje.

Donatella Versace

Slavnou módní návrhářku Donatellu Versace plastiky doslova pohltily a z jejího původního vzhledu zbyla snad už jen barva vlasů. Podle expertů na plastickou chirurgii má nejen zvětšené rty, prsa a upravený nos, ale také plno botoxu. „Není přirozené, aby žena v jejím věku neměla žádné vrásky na čele nebo kolem očí,“ uvedl expert Mark Norfolk podle webu The Things.

Bratři Bogdanoffovi

Před rokem zemřela dvojčata Igor a Grichko Bogdanoffovi na následky onemocnění koronavirem, jak informoval NY Times. Předtím se proslavili jako francouzská dvojčata s až nepřirozenou zálibou v plastikách. Oba měli nejen extrémně výrazné brady, ale také rty a lícní kosti.

Jessica Alves

Jessica Alves se narodila jako Rodrigo Alves v Brazílii. Rodrigo byl obyčejný kluk, dokud ve svých 17 letech nezačal s plastickými operacemi, kterým naprosto propadl. Má za sebou více než 60 plastických operací a přes 150 dalších drobných zákroků po celém těle. V roce 2020 si navíc začal říkat Jessica Alves.

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn Alice Wildenstein (83) je švýcarská milionářka a prominentka, která je známá svými úpravami a tím, že chtěla vypadat jako „kočičí žena“. V roce 1999 byl veřejně velmi probíraný její rozvod s miliardářským obchodníkem s uměním Alecem Wildensteinem, její extravagantní životní styl a následné vyhlášení bankrotu.

Na další nepovedené plastiky se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy