Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Neposlušné šaty Kate Moss: Kvůli zrádnému výstřihu jí vykouklo ňadro

Kate Moss v průsvitných šatech.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
Odvážné šaty

Modelka Kate Moss (48) dokáže i po letech stále překvapovat, což dokázala na večírku Diet Coke. A protože se nebojí riskovat, na sobě měla průsvitné šaty, z nichž jí na moment vykoukla bradavka, a paparazzi fotografové z deníku Mirror toho náležitě využili. Kate Moss je ovšem na něco takového zvyklá, nebojí se totiž ukazovat nahá už od počátku své kariéry v devadesátých letech.

Topmodelka Kate Moss zavítala do klubu Annabels & Loulou's Members Club v luxusní londýnské čtvrti Mayfair. Tam se 8. listopadu uskutečnila oslava čtyřicátého výročí nápoje Diet Coke, jehož je Moss tváří.

Nestárnoucí diva na sobě měla dlouhé a především celoprůsvitné šaty s výstřihem, přes které si přehodila černé sako. Kvůli velmi hlubokému výstřihu jí však v jeden moment, když odcházela z klubu, vykoukla bradavka, jak informovala i zahraniční bulvární média v čele s Mirror.

Moss je zvyklá provokovat

Kate Moss je zvyklá se před kamerou svlékat a oblékat velmi odvážné šaty. Pořádný poprask udělala s tzv. „nahými šaty“, které oblékla v roce 1993 na večírek Look of the Year. Tehdy na sobě měla celoprůsvitné šaty, pod něž si vzala jen černé kalhotky, jak píše web Glamour.

Před pár dny se britská topmodelka objevila na každoročním udílení cen Wall Street Journal Innovations Awards v Muzeu moderního umění v New Yorku. Před fotografy a přítomné celebrity předstoupila v dlouhých olivově zelených šatech s kápí a masivními doplňky. Šaty z jemného a průsvitného materiálu nedávaly fantazii moc příležitostí, protože odhalily vše: tělové kalhotky, ale také bradavky.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy