Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nemilosrdná Dáda: Záletného Felixe trestá vypečenými způsoby, ten tiše trpí

Felix opět v chomoutu. Štěstím zrovna nezářil.
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
manželství

Kdo si počká, ten se dočká. To se týká i královny dětských srdcí Dády Patrasové (65), která na návrat svého nevěrného manžela Felixe Slováčka (78) čekala dlouhých sedm let. I když to mnohdy vypadalo, že je jejich manželství definitivně u konce, karta se nakonec obrátila a Dáda s Felixem opět společně vymetají společenské akce. Nechyběli ani na křtu nového videoklipu kapely Electric Lady.

Chomout nebo oprátka?

Slavný manželský pár Dáda Patrasová a Felix Slováček jsou opět nerozlučná dvojka. Zdá se, že si na společné dovolené, kterou si po sedmi letech konečně dopřáli, všechno vyříkali. Zatímco Dáda si může gratulovat k vítězství nad sokyní v lásce Lucií Gelemovou (38) a doslova září štěstím, Felixovi, jenž se poslušně vrátil do jejich společné domácnosti ve vinohradské vile, úsměv na rtech poněkud zamrzl.

Tentokrát se ruku v ruce objevili na křtu nového videoklipu kapely Electric Lady a rozhodně se nenudili. Dáda, která byla celý večer ve velmi dobrém rozmaru a usmívala se na všechny strany, popadla nafukovací balónek ve tvaru srdce s nápisem I Love You a v nestřeženém okamžiku ho nasadila Felixovi na hlavu. Muzikant se tak objevil už podruhé v chomoutu. I když šlo samozřejmě jen o žert, netvářil se zrovna nadšeně a v jednu chvíli měl výraz, jako by měl místo srdce na krku oprátku z lýkového provazu.

Známý saxofonista, který si scénami kolem rozchodu s malířkou Lucií utrhl pořádnou ostudu, už na svou bývalou lásku prý vůbec nemyslí. Přesto ale ve společnosti krásné zpěvačky Terezy Rays viditelně pookřál a dokonce neváhal si k jejímu mládí nenápadně přičichnout.

Dorazil i Brichta

Na křtu videoklipu Terezy Rays v pražském Fashion Clubu se objevila celá řada známých tváří. Nechyběl ani známý rocker Aleš Brichta (62), který do klubu dorazil společně s manželkou Joannou. Je vidět, že slavnému hudebníkovi manželství velmi prospívá a bouřlivá léta jsou už minulostí. Starostlivá žena se od své lásky nehnula téměř na krok a po hodině a jednom drinku spolu odjeli domů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy