Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Nela Slováková se opět předváděla: Provokovala nápisem, lila po sobě vodu a ukázala prsa

+ Dalších 51 fotografií

Nela Slováková je známá provokatérka. To potvrdila i na Fashion Show v Brně, kde na sebe svým outfitem opět strhla pozornost. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, nejdříve dorazila v průsvitných šatech s ironickým nápisem a stříkala na sebe vodu. Následně se převlékla do šedého obleku, pod kterým neměla podprsenku. V jednu chvíli dokonce ukázala více, než možná zamýšlela. 

Když se ve společnosti objeví Nela Slováková, snad pokaždé způsobí pořádný poprask. Jinak tomu nebylo ani na čtvrteční Fashion Show v Brně, jak zachytili fotografové eXtra.cz. Influencerka si nejdříve ze všech přítomných vystřelila. O pár chvil později se převlékla a ukázala více, než chtěla.


"Já mám ráda prvenství. Je na tom taková moje pravda: 'Haters gonna hate a zezadu je Fuck me, I am famous.' Samozřejmě to je s nadsázkou. Oni zase budou říkat, že si myslím, že jsem známá, ale jak mě teda znají," podivovala se na akci. Při příchodu na sebe zároveň influencerka stříkala ze spreje vodu.

Nela Slováková zapařila

V bílých šatech se Nela dlouho neohřála a po chvíli se převlékla do šedého obleku, pod kterým neměla podprsenku. Ve chvílích, kdy to na afterparty pořádně rozjížděla se skleničkou v ruce, v jeden moment neuhlídala svůj dekolt a vystavila své prso v plné parádě. Nedá se ovšem říci, že by to půvabnou blondýnku jakkoli trápilo.


Slováková nikdy nepatřila mezi velké stydlíny a na afterparty to rozjela ve velkém stylu. Navzdory odhalenému dekoltu pózovala fotografům o sto šest. Úsměv ji po celou dobu neopouštěl z tváře a do řeči se dala i s partnerkou Jaromíra Jágra Dominikou Branišovou, s níž pořádně zapařila.

Na ty nejlepší momenty z Fashion Show v Brně se můžete podívat v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy